Sztárok

Michelle Pfeiffer friss fotót posztolt ritkán látott férjével: a szerencsés férfi 30 éve hű társa a világsztárnak

A sebhelyesarcú és a Batman visszatér sztárja 1993. november 13-án esküdött örök hűséget férjének, David Kelley-nek, aki csak kivételes alkalmakkor tűnik fel Pfeiffer oldalán.

Tíz hónap után már össze is házasodtak

A hollywoodi sztárházasságok zöme már eléggé korán zátonyra fut, Michelle Pfeiffer azonban - a jelek szerint - remekül választott, amikor 30 évvel ezelőtt hozzáment partneréhez, David Kelley-hez. A páros ugyanis azóta is együtt van, mi több: párkapcsolatuk példaértékű, kiváltképp az álomgyári viszonyokhoz képest. Pfeiffer és Kelly között szinte azonnal izzott a levegő: gyorsan közös hullámhosszra hangolódtak, és már a kezdet kezdetén komoly kapcsolatban gondolkodtak. Egyáltalán nem véletlen, hogy megismerkedésük után 10 hónappal már ki is mondták egymásnak a boldogító igent. A nagy harmónia dacára A sebhelyesarcú és a Batman visszatér sztárja csak ritka alkalmakkor mutatja meg férjét a nagyvilágnak. Most azonban - a kerek évforduló apropóján - mégis így tett.

"30 év boldogság" - írta lakonikus tömörséggel az évfordulós fotóhoz Michelle Pfeiffer.
Kattints a további képekért!

A színésznőt lánya arra kérte, hogy ne beszéljen a nyilvánosságnak unokája megszületéséről. A titoktartási kötelezettség szerencsére nem örökre szólt.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...