Sztárok

Michael Douglas 22 éves fia kiköpött édesapja: Dylan a megszólalásig hasonlít az Oscar-díjas színészre - Fotók

Az alma nem esett messze a fájától: a még mindig szemtelenül fiatal sztárcsemete legújabb fotóin pontosan úgy néz ki, mint Elemi ösztön és az Összeomlás sztárja.

Mintha a fiatal Michael Douglast látnánk

Az Oscar-díjas Michael Douglas és felesége, a szintén Oscar-díjjal kitüntetett Catherine Zeta-Jones terebélyes családdal büszkélkedhetnek. Douglasnek korábbi házasságából született egy ma már negyvenes évei derekán járó, fia, Cameron, Zeta-Jonesszal közös nászából pedig két további csemetéje: Dylan és Carys, akik még mindig húszas éveiket tapossák. A jelenleg 22 esztendős Dylan az évek múltán egyre látványosabban hasonlít legendás édesapjára. A színészlegenda és a sztárcsemete közti megtévesztő hasonlóságra már sokan felfigyeltek a közösségi médiában, s egyesek máris azt latolgatják, hogy a fiatalember a jövőben talán a modellkedés vagy a színészi hivatás felé fordul. Lapozz, azonnal mutatjuk a kész férfivá érett Dylant!

Dylan - aki itt épp édesanyja, Catherine Zeta-Jones társaságában pózol - ugyanolyan markáns arcvonásokkal rendelkezik, mint az édesapja.
Kattints a további képekért!

Margot Robbie férfiak millióit bolondította magába, ami nem csoda, hiszen nemcsak kivételes tehetségéről, hanem páratlan szépségéről is ismert. Rajongóinak azonban semmi esélyük nála, a bombázó színésznő szívét ugyanis évekkel ezelőtt már rég meghódította egy titokzatos, szerencsés szakmabeli.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A honi televíziózás kultikus alakja eddig háromszor volt nős - exfeleségei között találjuk Kállay Bori és Földi Teri színésznőket is -, jelenlegi nejével korábban távkapcsolatban élt. A 91 esztendős...
Utazás
De ugye rajtad nem fog ki ez a rafináltnak tűnő, valójában azonban kifejezetten egyszerű feladvány?
Lifestyle
Természetesen ennek sem szabad bedőlni, és ismét csak az adatainkra utaznak a csalók Facebookon. Valóban vigyázzunk ezekkel a hirdetésekkel!