Sztárok

Hujber Ferenc lerántotta a leplet a honi televíziózás történetének legnagyobb botrányáról, melyet ő maga okozott

A Valami Amerika című filmjével ismertté vált magyar színész öt év után tért vissza Magyarországra.

"Hét év után teljes mértékig leraktam a füvet"

A 49 éves Hujber az RTL Fókusz című műsorában elevenítette fel azokat az eseményeket, melyek az elmúlt években meghatározták a sorsát. A színész kerek perec kijelentette: végleg legyőzte szenvedélybetegségét, és többé már nem füvezik. „Hét év után teljes mértékig leraktam a füvet, és azok a mentális problémák, amik nekem ott előkerültek ennyi idő szívás után, azok egyszer csak eltűntek” - mondta Hujber, aki öt év után költözött vissza Magyarországra és azt ígérte, egyszer és mindenkorra lezárta zűrös korszakát.

Hujber 2017-ben arról beszélt a TV2 Mokkájában, hogy Jézus egy színész volt, és valójában nem is ő halt meg a kereszten. A beszéde meglehetősen zavart volt, és többen azt gyanították, hogy kábítószert fogyaszott az adás előtt.
Kattints a további képekért!

A Grammy-díjra jelölt gospelénekes különös incidensbe keveredett a Delta légitársaság egyik repülőjén, miután annyira feldühítette a személyzetet, hogy majdnem leszállították a gépről.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Az avokádó egyike azoknak az ételeknek, amelyek számtalan egészségügyi előnnyel kecsegtetnek, ennek ellenére a legtöbb figyelem általában ízére és tápláló tulajdonságaira irányul.
Lifestyle
Sokan isznak egy pohárral lefekvés előtt abból a bizonyos italból, amely egy friss kutatás szerint nemhogy elősegíti, de még hátráltatja is az elalvást.
Fashion&Beauty
Bár az öltözködés terén sokszor tapasztalhatunk váratlan fordulatokat, ezúttal a férfi divattrendek között tűnt fel egy egészen különös kiegészítő.