Sztárok

Kitálalt Joshi Bharat volt felesége: "Én már őszintén hálás vagyok Bharatnak, hogy elhagyott..."

A népszerű műsorvezető 30 év után vált el egykori feleségétől, Csillától, akinek azóta 180 fokos fordulatot vett az élete.

Joshi Bharat hagyta ott a feleségét

A TV2 egykori műsorvezetője, Joshi Bharat 30 évig élt házasságban korábbi feleségével, Csillával. A külvilág számára úgy tűnt, a kapcsolatuk harmonikus, épp ezért sokan értetlenkedtek, amikor 2021-ben kiderült, hogy elválnak egymástól. A fáma szerint Bharat hagyta el a nejét, aki számára - érthető módon - így nehezebb volt az újrakezdés. Két év alatt azonban sok minden megváltozott, és Csilla élete is 180 fokos fordulatot vett - derül ki a Story magazin cikkéből.

"Én ma már őszintén hálás vagyok Bharatnak, hogy elhagyott. A legjobb dolog, ami történhetett velem, hogy egyedül maradtam" - nyilatkozta a Story-nak Csilla.
Kattints a további képekért!

A 39 éves magyar sztár a közelmúltban jelentette be, hogy elválik férjétől, Som Krisztiántól. Most a döntés hátteréről és a közeljövőre vonatkozó tervekről is részleteket árult el.

Leadfotó: TV2 / Mokka

Oldalak

Sztárok
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.