Sztárok

Jennifer Lopez a nyílt utcán kelt ki magából: a popdíva tajtékzott a dühtől, nyomdafestéket nem tűrő módon kiabált

Jennifer Lopezről az a hír járja, hogy kedves, előzékeny, bájos teremtés, aki az óriási hírnév ellenére is hű maradt önmagához – ám előfordul olykor, hogy egy-egy szituáció őt is képes kihozni a sodrából.

Nem bírta türtőztetni magát

Jennifer Lopezért rengeteg rajonganak világszerte, hiszen megannyi slágerrel ajándékozta már meg a rajongóit, mindemellett pedig számos fantasztikus filmszerepben bizonyította be tehetségét. A divathoz, valamint a szépségápoláshoz is remekül ért, így nők milliói számára nyújt inspirációt. Kijelenthetjük tehát, hogy az 54 éves dívának bőven van oka büszkének lenni magára, mindezt pedig megkoronázza, hogy szakmai sikerei mellett mostanra a magánélete is révbe ért, hiszen 2021-ben visszatalált régi szerelméhez, Ben Affleckhez, akinek azóta kétszer is örök hűséget fogadott. Úgy tűnik azonban, hiába ad felhőtlen boldogságot számára ez a különleges románc, ez a legnagyobb gyenge pontja is egyben. De hogy miről is van szó pontosan? Galériánkban kiderül!

Jennifer Lopez és Ben Affleck szerelme azóta stabil és töretlen, hogy néhány évvel ezelőtt ráeszméltek: múltbeli szakításuk óta nem tudják kitörölni a másikat a fejükből, ahogyan arra is képtelenek, hogy egymás nélkül éljék le életük hátralevő részét.
Kattints a további képekért!

Jennifer Lopez mindig kiváló ízléssel állítja össze magának az outfitjeit, így nem csoda, hogy a 2023 LACMA Art+Film gálára is a tőle megszokott vadító külsővel érkezett.

Leadfotó: Emma McIntyre/WireImage/Getty Images
Forrás: Blikk

Oldalak

Sztárok
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.