Sztárok

Harry össze fog omlani: a herceg olyan telefonbeszélgetésnek lehet fültanúja, amely komoly sebeket téphet fel benne

Mint azt tudjuk, édesanyja, Diana halála komoly lelki traumákat okozott Harrynek, aki még gyerek volt, amikor a hercegné egy tragikus autóbalesetben életét vesztette. Nos, a herceg hamarosan újra átélheti a borzalmakat, ami teljesen tönkreteheti a brit királyi család fekete bárányát...

Vajon fel van erre készülve?

Mint ahogyan arról korábban már mi is beszámoltunk, november 16-án, azaz a mai napon debütál a Netflix nagy sikerű sorozatának, A koronának az utolsó, hatodik évadának első része, míg a másodikat december 14-én nézhetik meg a rajongók, akik tűkön ülve várták a befejező epizódokat. Ez az évad ott folytatódik, ahol az ötödik véget ért, és a Diana halála előtti utolsó napokról szól, valamint részletekbe menően bemutatja majd azt a tragikus autóbalesetet is, amelyben a hercegné életét vesztette szerelmével, Dodi Fayeddel együtt. De nem csupán ez lesz az egyetlen szívbe markoló pillanat: a sorozat készítői Diana fiaival, Vilmossal és Harryvel történő utolsó telefonbeszélgetését is vászonra vitték, amit eddig nagy titok övezett, hogy mik is hangzottak ott el pontosan. Most azonban mindenki megnézheti és meghallgathatja majd ezt a megható pillanatot anya és fiai között, Harry pedig újra átélheti majd a keserédes telefonhívást, mely után nemsokkal teljesen megváltozott az élete...

Mint ahogyan azt a Mirror is írja, Harry köztudottan figyelemmel kísérte A korona előző évadait is, így ez minden bizonnyal most sem lesz másképp. Az utolsó epizódok azonban komoly lelki sebeket téphetnek fel benne, így nagy az esély arra, hogy a herceg teljesen összeomlik majd a látottak és hallottak hatására.
Kattints a további képekért!

A korona című sorozat hatodik, egyben utolsó évada a királyi család történetének egyik felejthetetlen, egyben legtragikusabb pillanatát is bemutatja majd, melyről Paul Burrellnek, Diana hercegné egykori komornyikjának meg is van a maga véleménye.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Egészség
Te próbáltad már a mazsolás vizet? Nos, sokan még csak nem is hallottak erről a csodaitalról, pedig hihetetlen, milyen hatást gyakorol egészségünkre és egész szervezetünkre nézve!
Sztárok
Noha Vilmos kicsivel mindig is népszerűbb volt öccsénél, Harrynél, van egy bizonyos dolog, ami miatt a trónörökösben lángra gyúlt a féltékenység a sussexi herceg iránt.
Lifestyle
Bár az ecetről sokan úgy gondolják, mindenhol is bevethető, ez egyáltalán nem így van, ugyanis savassága akár komoly és visszafordíthatatlan károkat is okozhat otthonunk berendezési tárgyaiban.