Sztárok

Radics Gigi észveszejtően dögös fotója letarolta a magyar internetet - még sosem mutatott magából ennyit az énekesnő

A Megasztár hajdani felfedezettje egészen új oldalát villantotta meg közönségének.

Kell egy kis változatosság

Radics Gigi eddig leginkább énekesnői tehetségével tűnt ki a hazai sztárvilág képviselői közül, és sosem árasztotta el dögös fotókkal az Instagram-oldalát. A Megasztár hatodik szériájának egykori felfedezettje az elmúlt tíz évben az egyik legnépszerűbb hazai előadóvá nőtte ki magát, de sikereit valóban egyéni képességeinek, és nem bikinis fotóinak köszönhette. Nyilvánvaló, hogy az eddigi "recepten" a jövőben sem szándékozik változtatni, ám a minap egy olyan fényképpel rukkolt elő az Instagram-oldalán, melyen meglepően sok ruhájától szabadult meg.

A zenei előadó most épp a Dancing with the Starsban versenyez, és a szóban forgó fotót is a TV2 táncos showműsora ihlette. Lapozz, máris mutatjuk a fényképet!
Kattints a további képekért!

Az énekesnő, aki jelenleg a Dancing with the Stars c. műsorban tánctudásával nyűgözi le a közönséget reagált a szerelmét illető pletykákra.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Dean Cain a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai című tévésorozatban öltötte magára a legendás szuperhős vörös palástját és testhezálló kék ruháját. Azóta persze több évtized eltelt, és Cain is...
Sztárok
A bulvármédia korábban azt sugallta, hogy a népszerű műsorvezetők a színfalak mögött szűkölve utálják egymást, de vajon van egyáltalán valóságalapja ennek a merész feltételezésnek?
Lifestyle