Sztárok

Híres emberek utolsó vacsorái: ezt ette a halála előtt Kleopátra, Napóleon és Elvis

Mutatunk öt történelmi személyiséget, akiknek utolsó vacsorája talán még az utókort is ámulatba ejti.

Az életkörülményeikről és a jellemükről is árulkodik

A hírességek utolsó étkezése nem csupán az életkörülményeikről, az anyagi helyzetükről, de az egyéniségükről, a jellemükről is rendkívül sok titkot elárul. És persze az efféle információk a kulináris különlegességek szerelmesei számára is érdekesek lehetnek. Nem is szaporítjuk tovább a szót: jöjjön a történelem 5 legendás alakja, és az utolsó vacsorájuk!

Kleopátra, a különleges szépségéről híres egyiptomi uralkodónő i. e. 30. augusztus 12-én lett öngyilkos. Úgy hírlik, utoljára fügét evett, mely egyes feltételezések szerint mérgezett lehetett, és végül Kleopátra halálához vezethetett. Mások úgy vélik, az uralkodónővel kígyó végezhetett, de e teória hitelességét egyre többen megkérdőjelezik.
Kattints a további képekért!

A legnagyobb sztárok gyerekei előtt rengeteg ajtó nyitva áll, s bár sokaknak rengeteget segített a biztos háttér, több olyan hírességet is megemlíthetünk, akiket ma már nem csupán a családjuk miatt ismerhetünk.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Az a terved, hogy vadonatúj külsővel búcsúztatod az óévet, de egyelőre semmi ötleted nincs, milyen frizurát kéne vágatnod? Cikkünkben most mutatunk néhány remek ötletet, melyek közül biztosan találsz...
Lifestyle
Ma egy váratlan kiadás vagy hír felborítja a Halak terveit. Napi horoszkóp!
Egészség
Gondolkodtál már azon, hogy vajon miért nem tudsz könnyedén álomba zuhanni esténként? Nos, talán nem is sejted, de az inszomniádat egy bizonyos típusú étel is okozhatja.