Sztárok

Horváth Gréta megmutatta, hogyan alakult át a külseje a hasplasztikát követően - Fotó

A celebritás az elmúlt pár évben rengeteg plusz kilótól szabadult meg, ám még a folyamat végén sem volt teljesen elégedett a testével, ezért döntött a plasztikai beavatkozás mellett.

Nem bánta meg, hogy így határozott

Horváth Gréta elárulta: a jelentékeny mértékű fogyása után sokkal jobban látszott a terhesség utáni bőrmegereszkedés a hasán, s végső soron e zavaró körülmény miatt döntött a plasztikai beavatkozás mellett. Az influenszer egyáltalán nem bánta meg, hogy így határozott, sőt egy terjedelmes Instagram-bejegyzésben árulta el, hogy a hasplasztika után elégedettebb a testével, mint bármikor. Lapozz, a további részleteket a galériában mutatjuk!

"Életem és az öngondoskodásom legjobb döntése volt, hogy ebbe az egészbe belevágtam" - árulta el a híresség.
Kattints a további képekért!

Hosszú ideje nem hallani a 2010-es évek imádott popsztárjáról, Kesháról, aki annak idején az első slágerével belopta magát a fél világ szívébe. Vajon mi történt azóta az énekesnővel, és valójában miért tűnt el a köztudatból?

Leadfotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A bulvármédia korábban azt sugallta, hogy a népszerű műsorvezetők a színfalak mögött szűkölve utálják egymást, de vajon van egyáltalán valóságalapja ennek a merész feltételezésnek?
Lifestyle
Egészség
Az elmúlt néhány évtized során nagymértékben emelkedett a gyulladásos bélbetegségekben (IBS) szenvedők száma. Magyarországon körülbelül 60 ezer ember életét keseríti meg a kór, mely sokszor már igen...