Sztárok

Kitálalt a palota alkalmazottja: ezért tartja Diana egykori asszisztense gusztustalannak és felkavarónak A korona utolsó évadát

A korona című sorozat hatodik, egyben utolsó évada a királyi család történetének egyik felejthetetlen, egyben legtragikusabb pillanatát is bemutatja majd, melyről Paul Burrellnek, Diana hercegné egykori komornyikjának meg is van a maga véleménye.

Tűkön ülve várják a rajongók a befejező évadot

„A történelmi események által ihletett sorozat bepillantást enged II. Erzsébet királynő történetébe, illetve az uralkodását formáló politikai és személyes eseményekbe” – olvasható a Netflix hivatalos oldalán A korona című sorozat rövid leírása. Egy biztos: az eddig 5 évadot megélt sorozatnak óriási rajongótábora van, nem véletlenül, hiszen az alkotás hűen ábrázolja, hogyan lett Erzsébetből királynő, milyen megpróbáltatásokon kellett keresztülmennie az uralkodónőnek mind magánéletét, mind pedig a politikát tekintve. A sorozatbeli események akkor kezdtek igazán izgalmassá válni, amikor feltűnt a színen Diana is, aki mint tudjuk, gyakorlatilag átírta a família egész történelmét, hiszen egyrészt megajándékozta a családot két trónörökössel, másrészt megannyi botrány is fűződik a nevéhez Károllyal való drámai válása, majd halála miatt. A hercegné 1997. augusztus 31-én vesztette életét egy autóbalesetben, ezt a tragikus pillanatot pedig a sorozat új évadában is láthatjuk majd, ami Diana egykori komornyikja szerint felháborító és gusztustalan is egyben – hogy miért gondolja így a férfi, azt galériánkból megtudhatod!

Paul Burrell 18 évesen kezdett dolgozni a királyi családnak: először Erzsébet királynő személyes lakája volt, majd Károly és Diana közös házába költöztették őt, ahol komornyikként szolgált, a hercegi pár válása után pedig a hercegné személyes asszisztense lett, Dianát pedig egészen a hercegné haláláig szolgálta hűséggel és bizalommal.
Kattints a további képekért!

Mivel nem Kamilla a nagymamája a walesi hercegi pár csemetéinek, György, Sarolta és Lajos külön becenevet talált ki a királynénak.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Utazás
A hét közepén ismét emelkedik majd a benzin nagykereskedelmi ára - írja friss közleményében a holtankoljak.hu.
Lifestyle
Minőségi és megfelelő mennyiségű alvásra mindannyiunknak szüksége van, sajnos viszont egyre többen küzdenek elalvási nehézségekkel. A jó hír viszont, hogy bizonyos esetekben saját magunkon is...
Sztárok
Nem titok többé: ez a 25 esztendős zenei előadó is csatlakozhat a 2024-es X-Faktor új mentorcsapatához.