Sztárok

Hihetetlen, mit örökölt Katalin hercegnétől György: ezt a titkot senki sem tudta a kis trónörökösről

György herceg sok tekintetben édesapjára, Vilmosra ütött, azonban vannak olyan tulajdonságai, készségei, illetve szokásai, melyeket egyértelműen édesanyjától, Katalintól örökölt – egy ezek közül pedig igencsak különleges.

Szüleit is lenyűgözi vele

Bár jelenleg a rákbeteg Katalin élete legnehezebb időszakát éli, sok erőt nyújt számára az, hogy szeretett férje, a leendő brit király, Vilmos töretlenül vele van, s mindenben támogatja – gyógyulása azonban semmiképpen sem lenne sikeres, ha nem tudhatná maga mellett három gyermekét, Györgyöt, Saroltát és Lajost. Köztudott, hogy a házaspár nagyon szoros, valamint kiegyensúlyozott kapcsolatot ápol fiaival és egy szem lányával, akik közül a legidősebb testvér idén nyáron már a 11 születésnapját fogja ünnepelni. A lassan kiskamaszkorba lépő György tehetséges sportoló, emellett az iskolában is remekül teljesít, arra pedig már most felkészítik, hogy jó diplomáciai készéggel rendelkezzen, mivel a távoli jövőben egy nap majd ő veszi át a trónt. Van azonban egy titkos tulajdonsága, amit valójában egyedül az édesanyjának köszönhet; részletek a galériában!

Mint ismert, Katalin hercegné sok területen jeleskedik: rengeteg sportág áll közel a szívéhez, csodásan zongorázik, imádja a fotózást, nem utolsó sorban pedig még a divathoz is kiválóan ért.
Kattints a további képekért!

Vilmos walesi herceg felesége a közelmúltban tudatta a publikummal, hogy rákos elváltozást találtak a szervezetében. Mint utóbb kiderült, Katalin nem önszántából vállalkozott a drámai bejelentésre.

Leadfotó: Karwai Tang/WireImage/Getty Images

Forrás: Express

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Egészség
Ahogyan a Mirror is írja, van egy olyan állapot, melynek komoly egészségügyi következményei is lehetnek, márpedig sajnálatos módon rengeteg ember tapasztalja meg ezt a dolgot élete során.
Sztárok
Hamarosan újra rendszeresen színpadra áll majd a Nemzet Színésze.
Sztárok
Sussex hercege mindössze 12 éves volt, amikor elveszítette édesanyját egy tragikus autóbaleset miatt – Harry könyvében őszintén vallott arról, milyen gondolatok kavarogtak benne, mikor megtudta, hogy...