Ezért döntött így Mikes Anna Krausz Gáborral kapcsolatban

Ebben mindenképpen Mikes Anna akart igazodni Krausz Gáborhoz. Úgy néz ki, hogy a szerelmeseknek semmi sem állhat az útjába.

Most persze nagy útválasztó előtt lesz a kapcsolatuk

Úgy is mondhatjuk, hogy két sebezett szív talált egymásra a Dancing with the Stars előző évadában. Krausz Gábor és Mikes Anna párosa közt annyira jó volt a kémia, hogy a végén még a műsort is meg tudták nyerni.

A nézők nagyon sokáig szurkoltak, hogy a való életben is legyen valami közöttük. Nem tagadták, hogy már a műsor közben elkezdtek érezni egymás iránt valamit, de ezt nem akarták kimutatni, nehogy így szerezzenek szimpátia pontokat.

Mikes Anna anno egy nehéz döntést is meghozott Krausz Gáborral kapcsolatban. A galériánkban megmutatjuk, hogyan vélekedett erről!

Nagy a csend jelenleg Krausz Gábor és Mikes Anna körül. Ez nem is csoda, mivel javában zajlik az Ázsia Expressz forgatása.
Kattints a további képekért!

Ha ezt túl fogja élni Krausz Gábor és Mikes Anna szerelme, akkor valószínűleg mindent. A sztárpáros igyekezett megnyugtatni a rajongókat.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Rengeteg lájkot és hozzászólást tudnak generálni azok a képek, amiken Krausz Gábor Mikes Annával szerepel. Itt viszont változott a helyzet egy másik különleges személy miatt.
Sztárok
Vicces lenne éppen a királyi család egyik tagját látni a Bridgertonban, nemde? Nos, úgy tűnik, ez nem is lehetetlen!
Sztárok
Egy szempillantás alatt csavarta el a férfiak fejét Brooklyn Decker a Kellékfeleség azon jelenetében, mikor apró bikiniben sétál ki a hullámzó tengerből. A gyönyörű színésznő az utóbbi időben kissé...