Sztárok

Hihetetlen, mit örökölt Katalin hercegnétől György: ezt a titkot senki sem tudta a kis trónörökösről

György herceg sok tekintetben édesapjára, Vilmosra ütött, azonban vannak olyan tulajdonságai, készségei, illetve szokásai, melyeket egyértelműen édesanyjától, Katalintól örökölt – egy ezek közül pedig igencsak különleges.

Szüleit is lenyűgözi vele

Bár jelenleg a rákbeteg Katalin élete legnehezebb időszakát éli, sok erőt nyújt számára az, hogy szeretett férje, a leendő brit király, Vilmos töretlenül vele van, s mindenben támogatja – gyógyulása azonban semmiképpen sem lenne sikeres, ha nem tudhatná maga mellett három gyermekét, Györgyöt, Saroltát és Lajost. Köztudott, hogy a házaspár nagyon szoros, valamint kiegyensúlyozott kapcsolatot ápol fiaival és egy szem lányával, akik közül a legidősebb testvér idén nyáron már a 11 születésnapját fogja ünnepelni. A lassan kiskamaszkorba lépő György tehetséges sportoló, emellett az iskolában is remekül teljesít, arra pedig már most felkészítik, hogy jó diplomáciai készéggel rendelkezzen, mivel a távoli jövőben egy nap majd ő veszi át a trónt. Van azonban egy titkos tulajdonsága, amit valójában egyedül az édesanyjának köszönhet; részletek a galériában!

Mint ismert, Katalin hercegné sok területen jeleskedik: rengeteg sportág áll közel a szívéhez, csodásan zongorázik, imádja a fotózást, nem utolsó sorban pedig még a divathoz is kiválóan ért.
Kattints a további képekért!

Vilmos walesi herceg felesége a közelmúltban tudatta a publikummal, hogy rákos elváltozást találtak a szervezetében. Mint utóbb kiderült, Katalin nem önszántából vállalkozott a drámai bejelentésre.

Leadfotó: Karwai Tang/WireImage/Getty Images

Forrás: Express

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Lifestyle
Ez a fantasztikus ízű növény jól jöhet, ha elfogy otthon a Vegeta vagy a Delikát, ugyanis egy az egyben olyan aromát csempész majd az ételbe főzés közben, mintha a boltban vásárolt ételízesítők...
Lifestyle
A fagyasztó az egyik legzseniálisabb konyhai gép, amibe szinte bármit bedobhatunk – ám a sajtok esetében ezt már nem lehet ennyire konkrétan kijelenti, ugyanis nem mindegyik fajta alkalmas arra, hogy...
Sztárok
Az olyan sztárokat, mint Sir Elton John, Lionel Messi és Jennifer Aniston oroszbarát idézettel ábrázolták az interneten. Természetesen a hírességek sosem állítottak ilyet.