Sztárok

Jennifer Garner túl az 50-en is kívül-belül ragyog: a színésznő remek formában van, és csupán ennyi a titka

Jennifer Garner pár hét múlva tölti be 52. születésnapját, ám ezt egyáltalán nem mondanánk meg róla, hiszen ha akarná, simán letagadhatna nem kevés esztendőt.

Megosztotta életmódtitkait

Jennifer Garner a sokak által irigyelt természetes szépséget testesíti meg, az pedig különösen figyelemre méltó, hogy három gyermek édesanyjaként is Hollywood egyik legcsinosabb színésznőjének mondhatja magát mind a mai napig. Ez nem véletlen, hiszen amióta csak az eszét tudja, elkötelezett az egészséges életmód mellett, és mindent megtesz azért, hogy kirobbanó formában tartsa magát. Rendszeresen mozog és odafigyel az egészséges táplálkozásra, és mindent megtesz azért, hogy ezeket az elveket szigorúan betartsa az életében – mindezt azonban korántsem hiúságból teszi, épp ellenkezőleg! A Hirtelen 30 című film sztárjának fontos üzenete van a nála jóval fiatalabb nőtársai számára, melyet nemrég nyilvánosan is megosztott részletek a galériában!

Jennifer Garner új perspektívát fogalmazott meg az öregedésről a People-nek adott új interjúban, melyben többek között arról beszélt, hogy kicsit sem izgatják a külső változások, sőt inkább hálás minden elmúló évért.
Kattints a további képekért!

Violet Affleck ha akarná, sem tudná letagadni világhírű édesanyját, Jennifer Garnert, hiszen annyira hasonlítanak egymásra, hogy elsőre nem is lehet őket megkülönböztetni.

Leadfotó: Robin L Marshall/FilmMagic/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Ahogy az egészséges táplálkozás egyre inkább a reflektorfényebe kerül, úgy kezdenek egyre többen odafigyelni a mértékletes cukorfogyasztásra. De vajon mennyi is az ideális mennyiség?
Lifestyle
Fantasztikusan működő ösztönökre, átlagon felüli intelligenciára, páratlan gyorsaságra és tökéletes megfigyelőképességre lesz szükséged a sikerhez.