Sztárok

Így érez valójában Károly Kamilla iránt: kiderült, milyen a kapcsolata a királyi párnak a négy fal között

Inbaal Honigman híres asztrológus szerint Károly viselkedése a nyilvánosság előtt sok mindent elárul arról, milyen valójában a király szeretetnyelve, és hogy mit is érez igazán felesége, Kamilla iránt.

Árulkodó jelek

III. Károly királyról és Kamilláról rengeteget cikkeztek január óta, amikor is a palota bejelentette, hogy az uralkodónak prosztata-megnagyobbodása van, emiatt pedig műtétet hajtanak végre rajta. Azóta az is kiderült, hogy Károlynál a rák egy formáját diagnosztizálták az orvosok, így az erre vonatkozó kezeléseket is megkezdték. Mivel Katalin is éppen lábadozik hasi műtétjéből, és az uralkodó sincs a legjobb formájában, Kamillára rengeteg királyi kötelezettség és feladat hárul, de a királyné eddig remekül tartja magát, és minden rábízott teendőt tőle telhetően igyekszik a legmegfelelőbben elvégezni. Az persze talány, hogy Károly egészségügyi problémái és az ezzel járó felhajtás milyen hatással vannak a királyi pár kapcsolatára. Nos, Inbaal Honigman asztrológus nemrégiben kifejtette, hogy szerinte milyen jelenleg Károly és Kamilla viszonya, illetve azt is elárulta, hogy a király szeretetnyelve és nyilvános érzelemkifejezései alapján vajon milyen lehet a pár házassága a négy fal között, zárt ajtók mögött, amikor senki sem látja őket. Galériánkban olvashatod a részleteket!

Elismerő szavak, minőségi idő, ajándékozás, szívességek, testi érintés – ez az öt szeretetnyelv. De vajon melyik jellemző leginkább Károlyra, és melyik feleségére, Kamillára?
Kattints a további képekért!

III. Károly olyan néven szólítja kisebbik fia feleségét, amely betekintést enged abba, hogy az uralkodó mit gondol és érez valójában Meghan Markle-el kapcsolatban.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
20 évvel ezelőtt Amy Poehler alakította a Bajos csajok ikonikus főplasztikjának, Regina George-nak az anyját, aki egyszerre vicces, szánalmat kiváltó és roppant idegesítő karakter. Kíváncsi vagy,...
Sztárok
Futótűzként terjed az interneten egy réges-régi interjú, mely még karrierje hajnalán készült a világsztárral. Mai szemmel nézve is meghökkentő, hogyan vélekedett akkor hollywoodi kolléganőiről az 54...
Lifestyle
Az Ikrek már nem sokáig lesz szingli. Napi horoszkóp!