Berki Mazsi újra bunyózni fog? Leleplezte, hogy neki mer-e menni a külföldi sztároknak

Berki Mazsi anno őrülten jól teljesített a Sztárbox ringjében. Most egy még nagyobb kihívás előtt állhat.

A celebnek külföldi sztárokkal kellene bokszolnia

Tavaly karácsony előtt jókora celeb-összecsapásokat láthattak a nézők az RTL műsorán, mivel decemberben rendezték meg a Sztárbox végső fináléját. Itt ugye eldőlt, hogy mely hírességek emelhetik a magasba a bajnoki övet.

Berki Mazsi nehezen találta a szavakat, miután megnyerte a Sztárboxot, de elsőként ellenfele, Dobos Evelin teljesítményét méltatta. Mazsinak az volt a célja, hogy olyat mutassanak a nézőknek, amit még nem láttak női bokszolóktól a műsorban, és úgy érzi, ez sikerült is.

Azonban Berki Mazsi meg merne mérkőzni külföldi celebekkel is? A galériánkban leleplezzük, hogy mit nyilatkozott!

Ugyebár a Sztárbox tavalyi évadának szuperdöntőjében, a női könnyűsúly-kategóriában Berki Mazsi vehette fel a bajnoknak járó övet.
Kattints a további képekért!

Berki Mazsinak a Sztárbox előtt egy szócsatát kellett megvívnia.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek,...
Lifestyle
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén a Camponában.
Fashion&Beauty
Szokásához hűen a Daalarna legújabb kollekciójával is teljesen ámulatba ejtett bennünket, a lélegzetelállító új kollekció mellett pedig az esküvői ruhamárka egy új vonallal is bővíti kínálatát.