Sztárok

Így érez valójában Károly Kamilla iránt: kiderült, milyen a kapcsolata a királyi párnak a négy fal között

Inbaal Honigman híres asztrológus szerint Károly viselkedése a nyilvánosság előtt sok mindent elárul arról, milyen valójában a király szeretetnyelve, és hogy mit is érez igazán felesége, Kamilla iránt.

Árulkodó jelek

III. Károly királyról és Kamilláról rengeteget cikkeztek január óta, amikor is a palota bejelentette, hogy az uralkodónak prosztata-megnagyobbodása van, emiatt pedig műtétet hajtanak végre rajta. Azóta az is kiderült, hogy Károlynál a rák egy formáját diagnosztizálták az orvosok, így az erre vonatkozó kezeléseket is megkezdték. Mivel Katalin is éppen lábadozik hasi műtétjéből, és az uralkodó sincs a legjobb formájában, Kamillára rengeteg királyi kötelezettség és feladat hárul, de a királyné eddig remekül tartja magát, és minden rábízott teendőt tőle telhetően igyekszik a legmegfelelőbben elvégezni. Az persze talány, hogy Károly egészségügyi problémái és az ezzel járó felhajtás milyen hatással vannak a királyi pár kapcsolatára. Nos, Inbaal Honigman asztrológus nemrégiben kifejtette, hogy szerinte milyen jelenleg Károly és Kamilla viszonya, illetve azt is elárulta, hogy a király szeretetnyelve és nyilvános érzelemkifejezései alapján vajon milyen lehet a pár házassága a négy fal között, zárt ajtók mögött, amikor senki sem látja őket. Galériánkban olvashatod a részleteket!

Elismerő szavak, minőségi idő, ajándékozás, szívességek, testi érintés – ez az öt szeretetnyelv. De vajon melyik jellemző leginkább Károlyra, és melyik feleségére, Kamillára?
Kattints a további képekért!

III. Károly olyan néven szólítja kisebbik fia feleségét, amely betekintést enged abba, hogy az uralkodó mit gondol és érez valójában Meghan Markle-el kapcsolatban.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.