Sztárok

Adam Sandler ritkán látott lánya a génlottó nyertese: a 15 éves Sunny-ért már most bolondulnak a férfiak – Fotók

A világhírű színészről sokan nem tudják, hogy két gyönyörű lány édesapja: Sadie és Sunny örökölték apjuk vonásait, de bőven jutott nekik édesanyjuk génjeiből is.

A híres Sandler-lányok

Adam Sandlert valószínűleg senkinek sem kell bemutatni idehaza, hiszen a filmrajongók pontosan tudják, hogy nincs jó vígjáték az amerikai színész nélkül, akinek nem lehet elmenni tehetsége és humorérzéke mellet. Olyan hollywoodi kasszasikerekhez adta ugyanis a nevét, mint A kismenő, a Ki nevel a végén?, Az 50 első randi, a Távkapcs, a Ne szórakozz Zohannal!, a Nagyfiúk, a Kavarás, az Apa ég! vagy épp a Kellékfeleség. Az emberek többsége tehát bizonyára látott már életében legalább egy olyan filmet, melyben Adam Sandler alakított egy hatalmasat, az 57 éves mozicsillag magánéletéről azonban csak keveset tudni. Éppen ezért sokan azt sem sejtik, hogy Sandler kétszeres apuka: 2006 májusában látta meg a napvilágot első lánya, Sadie, majd két évvel később született Sunny. Utóbbi idén novemberben tölti a 16-ot, de már most bámulatos, ahogyan kinéz – galériánkban mutatjuk a bájos Sandler-lányokat!

Adam Sandler 2003-ban vette feleségül meseszép szerelmét, Jackie-t, akitől két gyermeke született, ám családi életükről csak keveset lehet tudni, ugyanis a színész profi módon óvja privát szféráját, és teljesen elzárja családját a médiától.
Kattints a további képekért!

John Travolta és Kelly Preston 24 esztendős lánya mintha napról napra egyre gyönyörűbb lenne: Ella Bleu-t a minap a milánói divathéten kapták lencsevégre, a friss fotók pedig jól bizonyítják, hogy valóban sokat örökölt néhai édesanyja szépségéből. Olvass tovább!

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.
Utazás
Az Egyesült Államok izraeli nagykövetsége pénteken figyelmeztette alkalmazottjait és családjaikat, hogy ne hagyják el Tel-Avivot és környékét, Jeruzsálem és Beér-Seva határát, miután Irán...
Lifestyle
A 120 ezer forintot meg nem haladó nyugellátásoknál méltányossági emelés kérhető - írja a Pénzcentrum. A lap felhívja a figyelmet: a KSH adatai alapján 2023 elején 423 ezer saját jogú nyugdíjasnak és...