Szilágyi Liliána elhagyta Magyarországot, és még az eljegyzését is felbontotta

Szilágyi Liliána teljesen új életet kezdett egy másik földrészen. Ha ez nem lenne elég, állítólag a vőlegényével is szakított.

A nagy port kavart ügy után teljesen új életet akar kezdeni

Szilágyi Liliána, az egykori válogatott sportoló 2021 decemberében vádolta meg a nyilvánosság előtt édesapját testi, lelki és szexuális bántalmazással.

Az ügy elég nagy port kavart a médiában. Szilágyi Zoltán ezután becsületsértés miatt feljelentette lányát, akinek a vallomása alapján a bíróság feljelentést tett az apa ellen.

Akkor dr. Keviczki István ügyvéd, Liliána jogi képviselője elmondta a Borsnak, hogy a sportoló által elmondott cselekmények elévültek, így a rendőrség lezárta a nyomozást.

Most Szilágyi Liliána elhagyta Magyarországot, és új életet akar kezdeni. A galériánkban leleplezzük azt is, hogy melyik országban, és mi történt a magánéletében!

Az Európa-bajnoki ezüstérmes, ifjúsági olimpiai bajnok úszó a szexuális bántalmazásról az Elviszlek magammal adásában is megnyílt erről D. Tóth Krisztinának, valamint a közösségi oldalán is elmesélte a történteket.
Kattints a további képekért!

Szilágyi Liliána Európa-bajnoki ezüstérmes, ifjúsági olimpiai és Európa-bajnok úszó a tehetséges sportolóból egy szempillantás alatt vált a köztudatban „a traumatizált lánnyá”.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Lifestyle
A 120 ezer forintot meg nem haladó nyugellátásoknál méltányossági emelés kérhető - írja a Pénzcentrum. A lap felhívja a figyelmet: a KSH adatai alapján 2023 elején 423 ezer saját jogú nyugdíjasnak és...
Sztárok
Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek,...
Lifestyle
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén a Camponában.