Sztárok

Vilmost megette a sárga irigység Harry miatt: a trónörökös végtelenül féltékeny lett öccsére

Noha Vilmos kicsivel mindig is népszerűbb volt öccsénél, Harrynél, van egy bizonyos dolog, ami miatt a trónörökösben lángra gyúlt a féltékenység a sussexi herceg iránt.

Konkurenciát látott benne

Mint ismert, a fivérek kapcsolatát jó ideje feszültség árnyékolja be, melynek kiindulópontja Harry és Meghan 2020-as távozásához köthető. A sussexi hercegi pár már eleve botrányokkal tarkított körülmények között hagyta el a monarchiát, azóta pedig számtalan alkalommal haragította magára a királyi családot azzal, hogy újból és újból arról beszél a nyilvánosság előtt, milyen sérelmeket kellett eltűrnie a famíliától. Nem meglepő, hogy ezek után Vilmos tiltakozik azon elképzelés ellen, miszerint öccse ismét a palota aktív tagjaként dolgozzon, és akár vissza is költözzön családostul az Egyesült Királyságba. Mindez azért is szomorú, mert a testvérekről köztudott, hogy korábban nagyon közel álltak egymáshoz, viszonyuk pedig szinte megingathatatlannak tűnt – habár, egy újonnan debütált dokumentumfilm szerint nem a több éve elhúzódó konfliktus az első, ami mérgezi a viszonyukat. Részletek a galériában!

A napokban került fel a Hulu streaming platformba a Prince Harry’s Mission: Life, Family and the Invictus Games (Harry herceg küldetése: Élet, család és az Invictus Játékok) című dokumentumfilm, melyben Robert Jobson királyi író eddig sosem hallott részleteket árult el a fivérek kapcsolatáról.
Kattints a további képekért!

Nehéz időszakon megy keresztül Vilmos herceg, hiszen felesége, Katalin hercegné, valamint édesapja, III. Károly is egészségügyi gondokkal küzd, éppen ezért nem meglepő, hogy a trónörökös most nem túl derűlátó.

Leadfotó: Kin Cheung - WPA Pool/Getty Images

Forrás: Mirror

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek,...
Lifestyle
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén a Camponában.
Fashion&Beauty
Szokásához hűen a Daalarna legújabb kollekciójával is teljesen ámulatba ejtett bennünket, a lélegzetelállító új kollekció mellett pedig az esküvői ruhamárka egy új vonallal is bővíti kínálatát.