Tóth Gabi eddig nem hallott részletet árult el volt házasságáról, de vajon mit fog ehhez szólni a sztárséf?

Tóth Gabi nem tagadta, hogy nagyon nehéz volt Krausz Gábort a helyes irányba terelnie. Előkerült az exe múltja is a beszélgetés során.

Ettől még úgy látja, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna összeillenek

Mondhatni szent a béke Tóth Gabi és Krausz Gábor között. Amikor tavaly beindult a szakítási botrány, akkor a sztárséf is igyekezett visszafogni magát, hogy a sajtóban nehogy sárdobálás legyen belőle. Feszültség talán volt mind a kettejükben, de Krausz Gáborban valószínűleg jóval több.

Ezt azonban remekül kezelte a Séfek séfe zsűritagja. Ahogy elmondta, nem akarta, hogy a Tóth Gabival közös lányuk, Hannaróza bármit is érzékeljen abból, hogy valami rossz történik éppen. Jelenleg persze úgy néz ki, hogy a változás mind a kettejüknek jót tett.

Krausz Gábor bár maga alatt volt, de mégis bevállalta a Dancing with the Stars-os szereplést. Ez jó döntés volt, mivel itt ismerte meg a későbbi szerelmét, Mikes Annát. A páros végül meg is nyerte a TV2 műsorát.

Azonban, hogy mit gondol most Tóth Gabi az exéről, az a galériánkból kiderül!

Meglehetősen fura, hogy a szakító sztárpáros végül egy-egy táncos mellett kötött ki, mivel Papp Máté Bencének, valamint Mikes Annának is ez a szenvedélye.
Kattints a további képekért!

Krausz Gábor és Mikes Anna élete teljesen megváltozott, amióta együtt vannak. A rajongók is látják, hogy minden út pozitív irányba visz.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.