Sztárok

John Travolta 24 éves lánya minden férfiszívet megdobogtat: a ritkán látott Eva Bleu csak úgy ragyogott a milánói divathéten – fotók

John Travolta és Kelly Preston 24 esztendős lánya mintha napról napra egyre gyönyörűbb lenne: Ella Bleu-t a minap a milánói divathéten kapták lencsevégre, a friss fotók pedig jól bizonyítják, hogy valóban sokat örökölt néhai édesanyja szépségéből. Olvass tovább!

Páratlanul bájos teremtés

John Travolta 1991-ben mondta ki a boldogító igent Kelly Preston színésznőnek, akivel nemcsak a magánéletben, hanem a szakmában is jól megértették egymást, hiszen több közös filmjük is készült. Házasságuk mindvégig példaértékű volt, hiszen kiválóan meg tudták oldani, hogy mindketten kellő energiát és időt szánjanak a saját karrierjükre, eközben pedig a családalapításról sem mondtak le. Első gyermekük, Jett egy évvel az esküvőjük után jött világra, sajnos azonban tragikus sors jutott neki, ugyanis 2009. január 2-án, mindössze 16 esztendősen egy bahamai üdülésen életét vesztette. A szülők mérhetetlen gyászán csakis az tudott enyhíteni, hogy egyrészt ismét gyermeket vállaltak (2010-ben született meg Benjamin névre keresztelt fiuk), másrészt ott volt mellettük az akkor még csak 9 éves kislányuk, Ella Bleu, aki mostanra álomszép fiatal nővé érett. Mint ismert, Kelly Preston 2020-ban két éves küzdelem után adta fel a harcot a mellrákkal szemben, ami rendkívül megrendítette a családot, szerencsére azonban mostanra sikerült új fejezetet nyitniuk: Ella Bleu például egyre ügyesebben menedzseli a saját karrierjét, és ha minden jól megy, bizonyára sokat fogunk még hallani róla a jövőben. Galériánkban megmutatjuk, milyen dekoratívan mutatott nemrég, amikor Olaszországban járt:

Noha még nagyon fiatal, Ella Bleu komoly célokat tűzött ki maga elé, és tele van ötletekkel, valamint tervekkel. Szeretne betörni a szórakoztatóiparba, méghozzá énekesnőként – tehetségének köszönhetően pedig erre sok esélyt látni.
Kattints a további képekért!

Kaia Gerber a világ legfelkapottabb manökenjei közé tartozik, ami nem csoda, hiszen lélegzetelállító szépséggel áldotta meg a sors, ráadásul bármilyen ruhadarabot is ölt magára, megjelenése egyszerűen maga a tökély.

Leadfotó: Cosimo Martemucci/SOPA Images/LightRocket via Getty Images

Forrás: HELLO! Magazine

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.