Sztárok

John Travolta őszintén vallott felesége haláláról: a színész elárulta, milyen beszélgetés zajlott közte és 12 éves fia között Kelly távozása után

Két éve annak, hogy Kelly Preston 57 éves korában, emlőrák következtében elhunyt – a színésznő két gyermeket hagyott hátra, valamint szeretett férjét, John Travoltát, aki a mai napig nem tudta magát igazán túltenni szerelme elvesztésén.

Iszonyú, amin a színész keresztülment

John Travolta színészként gyakorlatilag mindent elért, amit csak lehetett: kétszer jelölték őt Oscar-díjra, valamint Golden Globe-díjjal is jutalmazták munkásságát. Travolta az 1970-es években vált híressé, olyan nagysikerű filmekből ismerhette őt meg a világ, mint a Carrie, a Szombat esti láz, valamint a Grease, illetve a Ponyvaregény és a Hajlakk, de az emberek leginkább talán a Nicsak, ki beszél! trilógiában imádták őt, ahol James Ubriacco-t alakította. Úgy tűnt, hogy a színész magánélete is nagyszerűen alakul pályafutása mellett: 1991-ben feleségül vette Kelly Preston színésznőt, akivel több közös filmjük is készült, időközben azonban Travoltának megannyi tragédiával is szembe kellett néznie. A sztárpárnak három gyermeke született, Jett, Ella Bleu és Benjamin, elsőszülött fiúk azonban 2009-ben elhunyt. Jett 16 éves volt, amikor egy bahamai üdülésen tragikus hirtelenséggel meghalt: halálának oka egy erős roham volt, nemsokkal Jett elvesztése után pedig John és Kelly megerősítették, hogy fiúk autista volt, ezért rendszeres rohamai voltak. Alig telt el pár év Jett halála után, amikor a színésznek újabb súlyos problémával kellett szembenéznie: feleségénél emlőrákot diagnosztizáltak 2018-ban, két évvel később pedig Kelly 57 éves korában betegsége miatt távozott az élők sorából. Halálát John Travolta és közös lányuk, Ella egy Instagram-bejegyzésben jelentette be, a sztár pedig a mai napig nem tudta magát túltenni azon, ami feleségével történt. Mégis erősnek kellett maradnia, hiszen két gyermekének már csak ő maradt: Benjamin mindössze 10 éves volt, amikor anyja meghalt, így John és a rémült kisfiú között egy igen szívszorító beszélgetés zajlott le ez idő tájt.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Az Egyesült Államokban a pszichiáterek újabban a Zuranolone nevű tablettát írják fel azoknak az édesanyáknak, akik a szülés utáni depresszió tüneteit produkálják.
Lifestyle
Mindenki kíváncsi a boldog, tartós házasság receptjére. Nos, a Los Angeles-i párterapeuta, Lori Gottlieb szerint az első hozzávaló a megfelelő életkor.
Lifestyle
Két szakértő mixológus mérlegelte azokat a koktélokat, amelyeket érdemes elkerülnöd, ha hétvégén a nyakadba veszed a várost.