Sztárok

Harry ízelítőt kapott abból, milyen uralkodó lesz Vilmos: sok jóra nem számíthat fivérétől a sussexi herceg

Simán benne van a pakliban, hogy III. Károly hajlandó lesz kibékülni Harryvel, azonban Vilmos ebben a kérdésben jóval keményebb álláspontot képvisel, a sussexi herceg pedig saját bőrén tapasztalhatta meg, milyen uralkodó válik majd fivéréből.

Gyülekező viharfelhők?

Az elmúlt napokban másról sem szóltak a nemzetközi hírek, miszerint azok után, hogy napvilágra kerültek a III. Károly rákbetegségével kapcsolatos információk, Harry minden erejével azon van, hogy rendezze bonyolult viszonyát a brit királyi családdal. Szakértők egybehangzó véleménye alapján erre akár még esélyt is látni, mivel az uralkodónak már nagyon hiányzik kisebbik fia, no meg persze két unokája, Archie és Lilibet, szíve mélyén pedig másra sem vágyik, mint hogy Harry újra szerves része legyen a famíliának. Mindazonáltal ehhez Vilmosnak is van egy-két szava: a leendő király hallani sem akar arról, hogy öccse visszatérjen a monarchiába, viselkedésével pedig ízelítőt adott a kegyvesztett hercegnek abból, mire számíthat, ha egy napon elfoglalja édesapja után a trónt. Részletek a galériában!

Mint ahogyan arról korábban a Femcafe.hu is beszámolt, Vilmost egyáltalán nem hatotta meg, hogy Harry egyik pillanatról a másikra repülőgépre pattant Kaliforniában, hogy minél hamarabb rákbetegséggel küzdő édesapja mellett lehessen.
Kattints a további képekért!

Harry nemrégiben meglátogatta beteg édesapját, ezzel pedig végleg kihúzta a gyufát Kamillánál, akivel mint tudjuk, sosem ápol túl jó viszonyt.

Leadfotó: Karwai Tang/WireImage/Getty Images

Forrás: Express

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.