Sztárok

Vilmosnak elege van: a herceg olyan súlyos dologra készül Katalin érdekében, amit senki sem nézett volna ki belőle korábban

Vilmosnál végleg betelt a pohár öccsét, Harryt illetően, ezért a jövendőbeli uralkodó egy fontos és egyben komoly dologra szánhatja el magát.

Mindent megtesz majd Katalin védelme érdekében

Vilmos és Harry jó ideje rossz viszonyt ápolnak egymással, ami nem is meglepő, hiszen Károly fiatalabbik fia gyakorlatilag porig alázta az egész családot feleségével, Meghannal közös Netflixes sorozatukban, valamint memoárjában, a Spare-ben. A békülés pedig Helena Chard királyi szakértő szerint lehetetlenebb küldetés, mint azt sokan gondolnák: Vilmos képtelen megbocsátani testvérének, és még az sem hatja őt meg, hogy Harry látszólag mindent megtesz annak érdekében, hogy családja visszafogadja őt. Éppen ezért a trónörökös fontos dolgot készül tenni, mindezt azért, hogy megvédje feleségét, Katalint a további megpróbáltatásoktól és stressztől - galériánkban olvashatod a részleteket!

Harry herceg visszatérésének a királyi családba csupán egy akadálya lehet, és az nem Károly vagy Kamilla, hanem épp testvére, Vilmos, aki mindent meg fog tenni azért Helena Chard királyi szakértő szerint, hogy a família soha ne bocsássa meg az ifjabbik hercegnek múltbeli vétkeit. Vilmos ugyanis egyáltalán nem bízik öccsében, és rendkívül félti is tőle Katalint.
Kattints a további képekért!

Kevesen tudják, mi zajlott valójában a színfalak mögött Diana és Károly esküvője előtt: az akkor még csupán hercegi rangot viselő király két szóval zúzta össze a szívek királynőjének jövőjét és minden álmát.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek,...
Lifestyle
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén a Camponában.
Fashion&Beauty
Szokásához hűen a Daalarna legújabb kollekciójával is teljesen ámulatba ejtett bennünket, a lélegzetelállító új kollekció mellett pedig az esküvői ruhamárka egy új vonallal is bővíti kínálatát.