Vele csókolózott Tóth Andi, de nehezen tudta hozni, amit kellett

Tóth Andinak nem megy könnyen a csókolózás. Most mindenről őszintén mesélt.

Az énekesnő számára ez nem könnyű feladat

A rajongók elég szomorúak voltak, amikor Tóth Andi tavaly tavasszal bejelentette, hogy nem szeretné tovább folytatni a zenélést. Persze azt nem lehet mondani, hogy teljesen visszavonult az énekléstől, de már csak olyan fellépéseket vállal be, amik nem emésztik fel 100 százalékosan az energiáit.

Legutóbb a Sztában Sztár Leszek!-ben is bevállalt egy fellépést, ahol nem mellesleg Tóth Gabi igyekezett kibékülni vele, de hát ismét eldőlt, hogy nem lesznek barátnők.

Tóth Andi élete azért pörög és a divatmárkája mellett rengeteg mindennel foglalkozik. A galériánkban kiderül, hogy kivel csókolózott, és mit gondol erről az egészről!

Tóth Andinak azóta nem volt publikus kapcsolata, amióta szakított a VALMAR duó énekesével, Marics Petivel.
Kattints a további képekért!

Tóth Andinak sokáig a fejében volt, hogy külföldön építse fel a karrierjét Magyarország helyett.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...
Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.
Sztárok
Vilmos herceget nagyon bántja, hogy családtagjai gonosz ragadványnevet találtak ki neki, amivel olykor-olykor cukkolni szokták őt.