Dobó Kata vadító bikinijétől még a képernyőd is felforrósodik, jó pár évet letagadhat a művésznő

Dobó Kata egyszerűen nem tud veszíteni a vonzerejéből. Nála nyugodtan leírhatjuk, mennyi idős, mert jó pár évet letagadhat.

A művésznő hétvégén lett 50 éves

Dobó Kata karrierje bővelkedik kalandos pillanatokban. Bár Győrben született, de jól tudta, hogy a lehetőségeit és a nyüzsgést Budapesten fogja megtalálni.

Érdekes módon bölcsészkarra jelentkezett, de az nem igazán lett volna az ő világa. Aztán hamar felfedezték, hogy szinte ragyog körülötte minden, ha ő megjelenik, szóval jöhetett a modellkedés.

Lehet valaki úgy híres, hogy lefekszik a miniszterrel? Hát persze, de mint tudjuk, ez csak a filmvásznon történt meg. Utána 1997-ben már egy ország ismerte meg a nevét A miniszter félrelép című film miatt, de sokan megemlítenék a kultikus Pepsi reklámot, amiben szerepelt. Erre talán még az is emlékszik, aki nem látta az alkotást.

A galériánkban most elővettük a legpikánsabb villantásait. Dobó Kata még mindig csodásan néz ki bikiniben!

Dobó Kata több magazinban szerepelt, és Németországban néhány katalógusban is feltűnt még a karrierje elején.
Kattints a további képekért!

A 20 perc őszintén legújabb epizódjában Dobó Katát kötöttük hazugságvizsgálóra, aki elmesélte, hogy milyen úton haladt és halad, hogyan tett szert nagyobb önbizalomra, de az élet nehézségeiről is beszámolt.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Utazás
A hét közepén ismét emelkedik majd a benzin nagykereskedelmi ára - írja friss közleményében a holtankoljak.hu.
Lifestyle
Minőségi és megfelelő mennyiségű alvásra mindannyiunknak szüksége van, sajnos viszont egyre többen küzdenek elalvási nehézségekkel. A jó hír viszont, hogy bizonyos esetekben saját magunkon is...
Sztárok
Nem titok többé: ez a 25 esztendős zenei előadó is csatlakozhat a 2024-es X-Faktor új mentorcsapatához.