Sztárok

Harry döntése örökre véget vethet Meghannal való házasságának: a herceg olyanra vágyik, amitől felesége egyenesen retteg

Vajon hamarosan véget érhet Harry és Meghan házassága? Nos, állítólag ha a herceg továbbra is erőlteti azt a dolgot, amitől neje sokkal inkább fél, mint vágyik rá, akkor Meghan előbb vagy utóbb súlyos döntést is hozhat.

Ha nem találnak kompromisszumot, annak komoly következménye is lehet

Harry és Meghan az elmúlt hetekben több alkalommal is megjelentek a nyilvánosság előtt, a paparazzi fotók alapján pedig igazán boldognak és szerelmesnek tűntek egymás oldalán. Persze senki sem tudja, hogy mi zajlik valójában köztük otthon, a négy fal között, az vitathatatlan, hogy sokan arra gyanakodnak, házasságukban közel sincs minden annyira rendben, mint azt mutatják a külvilágnak. Ahogyan a Mirror is írja, hamarosan jöhet köztük az újabb perpatvar, amely akár egész kapcsolatuknak is véget vethet, Harry ugyanis vágyik valamire, ami egyáltalán nincs Meghan ínyére, sőt mi több, a hercegné retteg és fél megtenni ezt a bizonyos dolgot. A hírek szerint ha a sussexiek nem kötnek sürgősen kompromisszumot, az akár frigyüket is teljesen tönkreteheti, Meghan ugyanis egyáltalán nem hajlik arra, hogy teljesítse férje kívánságát, így ha a herceg erőlteti óhaját, az nagy valószínűséggel válóok is lehet az egykori színésznő számára...

Egy ideje nem titok már, hogy Harry nagyon szeretne visszatérni az Egyesült Királyságba feleségével, valamint két gyermekükkel, ám Meghannak egyáltalán nem tetszik az ötlet, ugyanis az egykori színésznő korábban megfogadta, hogy ha nem muszáj, akkor soha többé nem teszi majd be a lábát az országba, főleg nem a palotába.
Kattints a további képekért!

Vilmosnál végleg betelt a pohár öccsét, Harryt illetően, ezért a jövendőbeli uralkodó egy fontos és egyben komoly dologra szánhatja el magát.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.