Sztárok

Margot Robbie felvette élete legrövidebb ruháját: a Barbie sztárja sosem volt még annyira szexi, mint ebben a mini darabban

A szőke színésznő rendre a vörös szőnyeges bevonulások sztárja feltűnő, merész vagy épp elegáns és nőies ruhaválasztásai miatt, ám míg mostanában szinte csak rózsaszínben mutatta meg magát, a minap fekete-fehéret öltött magára.

Megvillantotta tökéletes lábait

Margot Robbie-t az elmúlt évben rendszeresen láthattuk élénkebbnél élénkebb rózsaszín szettekben: a színésznő a Barbie című film miatt öltötte magára a pink különböző árnyalatait a vörös szőnyeges eseményeken, és bár a rózsaszín egyértelműen az ő árnyalata szőke haja és világos bőre miatt, a többi szín is remekül áll rajta. A gyönyörű filmcsillag a minap a 35. Producers Guild of America Awards díjátadó gálájára volt hivatalos, és fantasztikusan festett fekete-fehér Balmain miniruhájában, ami azért volt különösen szexi, mert alig bízott valamit a képzeletünkre és a fantáziánkra, hiszen a darab Margot szexi lábait, valamint dekoltázsát és vállait is szabadon hagyta. Galériánkban mutatjuk a színésznő merész ruháját!

A SAG-gálán Margot Robbie a minap ebben a vintage Schiaparelli ruhakölteményben jelent meg, és választása bizony sokkolta a rajongók többségét, ami nem is meglepő, hiszen outfitje elég extrémre sikeredett.
Kattints a további képekért!

Vajon hamarosan véget érhet Harry és Meghan házassága? Nos, állítólag ha a herceg továbbra is erőlteti azt a dolgot, amitől neje sokkal inkább fél, mint vágyik rá, akkor Meghan előbb vagy utóbb súlyos döntést is hozhat.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.
Lifestyle
Ha nem is mérgesedik el minden, egy hosszabb mosolyszünetre egészen biztosan számíthatsz. A veszekedés hevében inkább gondolj át mindent kétszer.