Sztárok

Nagyon cuki titok derült ki Saroltáról és Lajosról: a testvérek imádják ezt a dolgot együtt csinálni

Sarolta hercegnő egy örökmozgó energiabomba, ez a tulajdonsága pedig szerencsére igencsak ragályos, ugyanis egyik kedvenc elfoglaltságát már kisebbik fivérével, Lajossal is megszerettette.

Közös hobbi

Kétségkívül Katalin hercegné és Vilmos herceg számítanak a brit királyi család legkedveltebb tagjainak, hiszen amellett, hogy minden egyes nyilvános megjelenésükön kedvesen, közvetlenül és kifogástalanul viselkednek, hosszú évek óta tartó, töretlen szerelmükkel is kivívták nemcsak a brit nép, hanem szinte az egész világ elismerését. Azzal is sikerült belopniuk magukat az emberek szívébe, hogy példamutató szülőkként nevelik három csodaszép gyermeküket, Györgyöt, Saroltát és Lajost, akik már most pont olyan népszerűek, mint a walesi hercegi pár. A bulvármagazinok ugyanúgy foglalkoznak a kicsik öltözködésével, mindennapos tevékenységeivel és nyilvános szerepléseivel, mint bármelyik A-listás sztár esetében, így nem meglepő, hogy az újságírók egyből fülelni kezdenek, ha a herceg vagy a hercegné megoszt róluk valamilyen érdekes kulisszatitkot. Így történt akkor is, mikor a trónörökös kislánya kedvenc időtöltéséről mesélt, és hozzátette, hogy van már egy olyan hobbija is, melyet öccsével szeret a legjobban űzni. Részletek a galériában!

Arról már korábban is írtunk, hogy Sarolta egy nyitott, vidám kislány, akit sok minden érdekel, főleg a sport területén. Egyik kedvenc hobbiját magától II. Erzsébettől örökölte: a hercegnő, akárcsak néhai dédnagymamája, imádja a gimnasztikát.
Kattints a további képekért!

Katalin hercegné és Vilmos herceg lányát, Saroltát külön becenéven szólítják a társai, valamint a tanárai az általános iskolában.

Leadfotó: Yui Mok - WPA Pool/Getty Images

Forrás: Express

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.
Utazás
Az Egyesült Államok izraeli nagykövetsége pénteken figyelmeztette alkalmazottjait és családjaikat, hogy ne hagyják el Tel-Avivot és környékét, Jeruzsálem és Beér-Seva határát, miután Irán...
Lifestyle
A 120 ezer forintot meg nem haladó nyugellátásoknál méltányossági emelés kérhető - írja a Pénzcentrum. A lap felhívja a figyelmet: a KSH adatai alapján 2023 elején 423 ezer saját jogú nyugdíjasnak és...