Sztárok

Ő Jamie Foxx idősebbik lánya: Corinne páratlan szépségére nincsenek szavak

Jamie Foxx neve az egész világon ismert, azt azonban csak kevesen tudják a színészről, hogy több gyermeke van, a legidősebb, Corinne pedig mostanra ámulatba ejtően szép nővé érett.

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Igazi bombázó

Jamie Foxx nagyon büszke, boldog apuka: korábbi párjától, Connie Kline-tól (aki mindig is tudatosan kerülte a nyilvánosságot) két lánya született – Corinne 1994. február 15-én látta meg a napvilágot, akinek húga, Anelise viszont jóval később, 15 évvel később érkezett a családjukba. Mindketten Los Angelesben cseperedtek fel, s bár szüleik már jó ideje nincsenek együtt, továbbra is szoros köztük a kötelék – főleg Corinne és az Oscar-díjas színész ápol nagyon különleges apa-lánya kapcsolatot. A fiatal nő volt az, aki tavaly áprilisban tájékoztatta a nyilvánosságot arról, hogy a színésznél rejtélyes egészségügyi komplikációk léptek fel, állapota pedig annyira súlyos volt, hogy egyből kórházba szállították – pár hét múlva aztán kiderült, hogy szerencsére állapota sokat javult, amiről ő maga adott tájékoztatást. Azóta nem sokat lehetett hallani róla, nyilvános eseményeken sem igazán jelent meg, melyekre egyébként eddig szinte kivétel nélkül lányai is elkísérték, így a rajongók saját szemükkel követhették nyomon, milyen elbűvölő szépség lett mostanra Foxx idősebbik gyermeke. Galériánkban megmutatjuk!

Corinne kislány kora óta nagyon ragaszkodik az édesapjához, akivel az idő múlásával csak még mélyebb köteléket alakított ki, ami nem meglepő, hiszen – bár hosszú ideje Hollywood egyik legtöbbet foglalkoztatott színésze –, Jamie mindig is tudatosan ügyelt arra, hogy jelentős mértékben lányai életének része legyen.
Kattints a további képekért!

A Collateral - A halál záloga és a Django elszabadul sztárja áprilisban került kórházba. A filmcsillagért rengetegen aggódtak, ám szerencsére túlélte a krízishelyzetet, most pedig halálközeli élményéről számolt be.

Leadfotó: Gilbert Flores/Variety via Getty Images

Forrás: People

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Sztárok
Gene Hackman január 30-án ünnepelte 94. születésnapját. A kétszeres Oscar-díjas színészóriás az ezredforduló utáni években elégelte meg Hollywood cukorhabos zsizsegését, és úgy döntött, nyugdíjba...
Lifestyle
Nem tudsz és nem is szeretnél lemondani a kedvenc gyorséttermi sült burgonyádról, de tudod, hogy ideje egészségesebb verzióra váltanod? Akkor van egy szuper tippünk számodra!
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.