Daniel Radcliffe inkább ezeket a karaktereket játszotta volna el a Harry Potter filmekben

Mivel már elég idős, így nyugodtan megtehetné, de akkor gyerekként neki kellett a főszereplő bőrébe bújnia. Most elmondta, mely karaktereket kedveli a legjobban.

Őket szívesen eljátszotta volna a varázsló univerzumban

A Harry Potter és a bölcsek kövét először 1997. június 26-án adták ki a Bloomsbury gondozásában. Amerikába egy évre rá jelent meg, míg Magyarországon 1999-ben Tóth Tamás Boldizsár fordításában. Az író, J. K. Rowling már abban az évben eladta az első négy Harry Potter-film jogait a Warner Bros. Picturesnek 1 millió fontért.

Miután 2001-ben megjelent az első rész a mozikban, a Harry Potter-univerzum megállíthatatlan lett.

A Harry Pottert alakító Daniel Radcliffe is a szemünk előtt nőtt fel a filmvásznon. A galériánkból megtudhatod, kiket játszott volna el inkább, ha megteheti!

Daniel Radcliffe gyerekszínészként kezdte, de azért szép lassan ki tudott bújni a Harry Potter univerzum szorításából, ahogyan Robert Pattinsonnak is sikerült ez az Alkonyat után.
Kattints a további képekért!

Harry Potter angol származású megformálója egy amerikai színésznővel jött össze, immár egy évtizeddel ezelőtt. Daniel Radcliffe és Erin Darke 2014 óta nem mutatkoztak együtt a nyilvánosság előtt.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Sztárok
Idén is nagyszabású gálaműsorban választják majd meg Magyarország Szépét: az illető, akinek a korona kerül majd a fejére, a Miss World Hungary cím birtokosa lesz egy éven át, valamint ő képviseli...
Utazás
Hetven éve, 1954. május 30-án történt Magyarország legsúlyosabb vízi tömegszerencsétlensége: Balatonfüreden 23 ember vesztette életét, amikor a gyermeknapon felborult a Pajtás gőzös. A tragédiát...
Sztárok
Csak ősszel tér vissza a színpadra a neves magyar énekesnő, Keresztes Ildikó. Az 59 éves híresség a Nők Lapjának árulta el, hogy nemrégiben daganatot találtak az agyában, s egy műtéten is átesett.