Sztárok

A 2000-es évek szívtiprója volt a Castle sorozat sármos és szexi regényírója: így néz ki most az 53 éves színész - Fotók

Mindenki nagy kedvence volt idehaza is Richard Castle regényíró, a Castle című sorozat főszereplője, aki humorával, tehetségével, páratlan eszével, na meg persze külsejével is elvarázsolta a női nézőket.

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Elképesztő, hogy fest napjainkban a színész

2010-ben kezdték játszani Magyarországon a Castle című, amerikai dráma-komédia sorozatot, amely összesen 8 évadot és 173 epizódot élt meg, és egészen 2016-ig sugározták. A produkció a címszereplő, a híres regényíró, Richard Castle életét mutatja be: Castle utolsó regénye után írói válságba kerül, és épp ekkor keresi meg őt a New York-i rendőrség egy gyilkossági ügy kapcsán, melyben a gyilkos a regényben leírtak alapján ölte meg az embereket. Richard a nyomozásban Kate Beckett nyomozót segíti, aki az író új múzsája lesz, később pedig a barátságnál több is kialakul közöttük, holott kezdetben Beckett nem rajongott a sármos férfiért, akinek a sorozatban is jó pár nővel volt dolga. Az írót Nathan Fillion alakította, aki idén márciusban töltötte az 53-at, és bizony jó pár ránccal gazdagodott a sorozat óta - galériánkban mutatjuk, hogy fest ma az egykor szívtipró színész!

Nathan Fillion 1971-ben látta meg a napvilágot: a kanadai színész ismert szerepei közé tartozik Malcolm Reynolds kapitány a Firefly című sorozatból, John Nolan Az újonc című alkotásból, valamint Richard Castle karaktere a Castle című produkcióból.
Kattints a további képekért!

David Boreanaz nevét a kilencvenes években ismertük meg, s bár hosszú időn keresztül örvendett nagy népszerűségnek, az elmúlt esztendőkben nem szerepelt túl sokat a nyilvánosság előtt.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Utazás
A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ a magyarországi fürdővizeket vizsgálta. Akadnak olyan strandok, amik kifogásolható minősítést kaptak.
Sztárok
Cindy Crawford neve az egész világon mindenki számára ismerős, ahogyan elbűvölő vonásait sem könnyű elfelejteni – mégis, az általa nemrég közzétett képeken egy pillanatra rá sem ismertünk.
Sztárok
Katalin és Vilmos hosszú évekig éltek párkapcsolatban, mielőtt a herceg feltette volna a nagy kérdést szerelmének, miszerint Katalin hozzá megy-e feleségül. Nos, Károlynak megvolt a véleménye a...