A Cápák között befejtetője így kerülte el, hogy zaklassák az iskolában

Bár nagyon jó tanuló volt, de igyekezett elkerülni, hogy strébernek nézzék. Ha valami csíntalanság előkerült, ő biztosan benne volt.

A Cápák között befejtetője igyekezett megtalálni az egyensúlyt

Balogh Levente mellett Balogh Petya az egyik legnépszerűbb karakter a Cápák között műsorában, Sokan imádják benne, hogy bár visszafogott, de mégis határozott.

A ”kocka” elnevezés nem áll távol tőle, de ő ezt büszkén is vállalja. Hét éves kora óta foglalkozik programozással, és ez kifizetődő is lett nála a jövőben.

Nem bánta meg, hogy anno otthagyta az egyetemet, de azért gimiben igyekezett a legtöbbet kihozni magából. A galériánkban megmutatjuk, hogyan kerülte el, hogy strébernek nézzék!

Balogh Petyát a nézők a Cápák között című műsorban láthatják. Örül annak, hogy fiatal vállalkozókat támogathat a céljaik elérésében.
Kattints a további képekért!

Az RTL-en tovább folytatódott a Cápák között, ahol egy páros elég érdekes ötlettel akarta levenni a lábáról Balogh Leventét és a többi vállalkozót.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Sztárok
A valaha volt egyik legjobb komikus, Steve Martin és Anne Stringfield 2007-ben egy meglepetés szertartás keretei között házasodtak össze.
Lifestyle
Sztárok
Gwyneth Paltrow-nak még 2006-ben született fia a Coldplay frontemberétől Chris Martintól, akire döbbenetes hasonlít a hamarosan felnőtt korba lépő Moses.