A Cápák között befejtetője így kerülte el, hogy zaklassák az iskolában

Bár nagyon jó tanuló volt, de igyekezett elkerülni, hogy strébernek nézzék. Ha valami csíntalanság előkerült, ő biztosan benne volt.

A Cápák között befejtetője igyekezett megtalálni az egyensúlyt

Balogh Levente mellett Balogh Petya az egyik legnépszerűbb karakter a Cápák között műsorában, Sokan imádják benne, hogy bár visszafogott, de mégis határozott.

A ”kocka” elnevezés nem áll távol tőle, de ő ezt büszkén is vállalja. Hét éves kora óta foglalkozik programozással, és ez kifizetődő is lett nála a jövőben.

Nem bánta meg, hogy anno otthagyta az egyetemet, de azért gimiben igyekezett a legtöbbet kihozni magából. A galériánkban megmutatjuk, hogyan kerülte el, hogy strébernek nézzék!

Balogh Petyát a nézők a Cápák között című műsorban láthatják. Örül annak, hogy fiatal vállalkozókat támogathat a céljaik elérésében.
Kattints a további képekért!

Az RTL-en tovább folytatódott a Cápák között, ahol egy páros elég érdekes ötlettel akarta levenni a lábáról Balogh Leventét és a többi vállalkozót.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Idén is nagyszabású gálaműsorban választják majd meg Magyarország Szépét: az illető, akinek a korona kerül majd a fejére, a Miss World Hungary cím birtokosa lesz egy éven át, valamint ő képviseli...
Utazás
Hetven éve, 1954. május 30-án történt Magyarország legsúlyosabb vízi tömegszerencsétlensége: Balatonfüreden 23 ember vesztette életét, amikor a gyermeknapon felborult a Pajtás gőzös. A tragédiát...
Sztárok
Csak ősszel tér vissza a színpadra a neves magyar énekesnő, Keresztes Ildikó. Az 59 éves híresség a Nők Lapjának árulta el, hogy nemrégiben daganatot találtak az agyában, s egy műtéten is átesett.