Jákob Zoltán erre cserélte le a tűzpiros Ferrariját

Sokáig kellett győzködni, hogy Jákob Zoltán belemenjen a dologba, de végül meggyőzték. Viccből meg is kérdezték tőle, hogy akkor mi lesz így a Ferrarival?

Ez a közlekedési forma jóval nehezebb, és izgalmasabb

Jákob Zoltán anno a Nagy Ő című műsorban tűnt fel, hogy megtalálja az igaz szerelmet. Ezt jelenleg is keresi, mivel a show győztesével, Hajnal Bettivel azóta szétmentek, de természetesen barátok maradtak.

Múltkor megosztotta mindenkivel, hogy egyáltalán nem tetszett neki, ahogyan a műsorban kinézett, és sokszor csak arra figyelt, hogy a kamerák előtt behúzza a hasát, ezért életmód váltásba kezdett. Így nem csak magán, hanem például Erdélyi Mónikán is tudott segíteni, hogy megszabaduljon a plusz kilóktól.

Most Magyarország egyik leggazdagabb emberének jó formában is kellett lennie, de hogy mi miatt, az a galériánkból kiderül!

Jákob Zoltán egyáltalán nem lassít, és igyekszik tovább építeni a birodalmát. Közben persze nemcsak az üzletre figyel, hanem rengeteget jótékonykodik is.
Kattints a további képekért!

Jákob Zoltán milliárdjai természetesen már a Nagy Ő forgatása előtt is megvoltak. A celebvilágba akkor lépett be, amikor csatlakozott a TV2 műsorához.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.
Lifestyle
Szakértői tippek a fájdalmas napégés enyhítésére és a hámlás megelőzésére.
Lifestyle
A Kos megdöbbentő felismerést tesz. Napi horoszkóp!