Sztárok

Ekkora a baj? Rejtélyes betegség támadta meg a világhírű színészt, barátja szerint szerencséje van, hogy még él

Rengetegen aggódnak Jamie Foxxért, akit néhány hete rejtélyes tünetekkel szállítottak kórházba. Az 55 éves színész állapotáról hivatalosan azóta sem lehet tudni többet, lánya azonban nemrég elhintett némi információmorzsát.

Hétpecsétes titok, mi történt vele

Áprilisban robbant a hír, miszerint Jamie Foxx amerikai színésznél egészségügyi komplikációk léptek fel, állapota pedig annyira súlyos volt, hogy egyből kórházba szállították, sőt a családtagjait is riasztottál hozzá. Ezt követően rögvest megindultak a találgatások, vajon mi történhetett a Ray, a Django elszabadul és a Collateral - A halál záloga című filmek sztárjával, aki az incidens során éppen a Back in Action című Netflix-alkotást forgatta Cameron Diaz és Glenn Close oldalán. Noha a rajongók nagyon szeretnék tudni, hogy van most a híresség, Foxx szerettei továbbra is fenntartják a hírzárlatot – csupán a színész lánya, Corinne osztott meg néhány információt. Részletek a galériában!

Szabályosan megrémültek a rajongók, amikor megtudták, Jamie Foxx egyik pillanatról a másikra, rejtélyes körülmények között kórházba került. Az 55 esztendős filmsztárt hetekig egy sztrókra szakosodott kórházban kezelték Chicagóban, majd átkerült az ország legjobb rehabilitációs intézetébe, amely speciális fizikoterápiás programjairól ismert.
Kattints a további képekért!

Egy biztos: igazán jó a színész ízlése!

Leadfotó: Joe Maher/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.
Fashion&Beauty
Ez az őszi trend minden stílushoz tökéletes kiegészítőt nyújt.