Sztárok

Harrynél végleg betelt a pohár: a herceg kitálalt, nem bírja tovább elviselni, amit vele művelnek

Sussex hercege pert indított a Daily Mirror nevű brit lap kiadójával, a Mirror Group Newspapers-el (MGN) szemben, a tárgyalás nyitónapján pedig ő maga is megjelent, és órákon át sorolta, mit vétett ellene éveken át a sajtó.

Szakítása is a pletykalapok miatt történt

Nagyon úgy tűnik, hogy vége a viszonylag hosszabb időn át tartó csendnek, ami Harry herceg körül honolt: már május 6-án, Károly koronázásán arra számított mindenki, hogy Harry nem fog nyugodtan ülni a fenekén és valami botrányosat tesz majd, ám ez végül elmaradt, és a ceremónia nagyobb balhéktól mentesen lezajlott. A herceg haragja és sérelmei azonban ez idő alatt mit sem csitultak: Vilmos öccse mindig is harcban állt a brit sajtóval, ugyanis világéletében azt vallotta, hogy a média és a pletykalapok tönkretették az életét, sőt mi több, úgy véli, néhai édesanyja, Diana halálát is a túlzott sajtófigyelem és az erőszakos paparazzik okozták. Feleségével, Meghannal éppen azért költöztek az Egyesült Államokba, hogy két gyermeküknek nyugalmas életet biztosíthassanak, ám nagyon úgy tűnik, ezt maga Harry nem hagyja nekik, hiszen Sussex hercege ismét felvette a kesztyűt a brit napilapokkal szemben, ezúttal pedig odáig ment, hogy beperelte a Mirror Group Newspaper (MGN) nevű kiadót. Így tehát Harry ismét a reflektorfényben találta magát, ami nem is meglepő, hiszen a herceg a kártérítési kötelezettség megállapítása mellett azt is elvárja, hogy a londoni legfelsőbb bíróság nyilvánítsa törvénysértőnek a cég által kiadott lapok vele szemben alkalmazott korábbi információgyűjtő cselekedetét, ennek érdekében pedig kedden ő maga is megjelent a bíróságon, és közel hat órán át vázolta, mit vétett ellene az MGN. A hekkerper tárgyalásán felsorolt vádak között szerepelt például az is, hogy a herceg szerint korábbi kapcsolata Chelsy Davy-vel épp a „bulvársajtó kíváncsi tekintete” miatt ért véget, ugyanis a média képviselői Harry állítását idézve olyan „magánjellegű és bizalmas információkat tudtak meg, majd adtak át a nyilvánosságnak, melyekről sejtésük sem lehetett volna, ha nem hallgatják le őt, barátnőjét, valamint ismerőseiket, barátaikat”. És ez még mind nem minden: Harry a kihallgatás során részletes betekintést adott fiatalkori éveinek intim részleteibe is, és elárulta, mik történtek vele pontosan, és hogy hogyan tette tönkre szép lassan a média az életét. Galériánkban olvashatod a részleteket!

Harry a kiszivárogtatott információk szerint a kihallgatása során megemlítette, hogy nagyon sokáig attól félt, hogy a pletykák, miszerint nem Károly herceg, hanem James Hewitt a biológiai, igazi apja, azt eredményezik majd, hogy kitagadják őt a brit királyi családból, mondván nem valódi herceg, hiszen a sajtó szerint anyjának viszonya volt Hewitt őrnaggyal már akkor, mielőtt Harry megszületett volna. A herceg szerint ez azonban nem igaz: Diana állítólag csak Harry születése után találkozott Hewittel, így bármekkora is a férfi és a herceg közötti hasonlóság, Vilmos öccse szerint nem lehet az őrnagy az igazi apja.
Kattints a további képekért!

Cikkvégi címe

Cikkvégi tartalma...

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.