Sztárok

Ilyen anya valójában Katalin hercegné a zárt ajtók mögött: így büntetni Vilmos felesége a gyermekeit, ha rosszat csinálnak

Katalin hercegné és Vilmos herceg gyermekei tündériek és bájosak, néha azonban ők is követnek el csintalanságokat, melyek felett édesanyjuk sosem huny szemet, sőt: ilyenkor is a következetes nevelésre törekszik.

Tud szigorú is lenni

Noha titulusából fakadóan Katalin hercegnének rengeteg a dolga nap mint nap, s a legtöbbször a dadájuk segítségére szorul, igyekszik a lehető legtöbb időt tölteni György herceggel, Sarolta hercegnővel és Lajos herceggel. A leendő brit királyné sokat foglalkozik a csemetéivel, és fontos számára, hogy az állandó médiafigyelem ellenére is normális gyermekkort biztosítson nekik – ehhez pedig természetesen az is hozzátartozik, hogy nem tágít bizonyos gyermeknevelési elvektől. A királyi bennfentesek beszámolói alapján tudjuk, hogy Wales hercegnéje a zárt ajtók mögött pontosan olyan, mint bármelyik másik anyuka, így ha gyermekei rosszat csinálnak, nem esik nehezére fegyelmezni őket. Részletek a galériában!

Katalin hercegné nemcsak a királyi kötelezettségei elvégzésében törekszik tökéletességre és profizmusra, hanem a négy fal között is. Rengeteget játszik, kirándul és sportol a gyermekeivel, de fontosnak tartja azt is, hogy jó példát mutasson nekik.
Kattints a további képekért!

Katalin hercegné és Vilmos herceg egymásnak lettek teremtve, azt azonban még a leendő királyné sem tagadja, hogy volt idő, amikor nem érezte magát felhőtlenül boldognak.

Leadfotó: Kin Cheung - WPA Pool/Getty Images
Forrás: Mirror

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.