Sztárok

Inspiráló Nők 2023: Szente Vajk szerint ez jelenti a legnagyobb kihívást siker felé vezető úton - Interjú

Az Inspiráló Nők jelölőbizottságába 2023-ban is olyan meghatározó hazai egyéniségeket választottunk, akik az élet minden területén bizonyítottak, teljesítményük pedig sokak számára példaértékű. Idén Szente Vajk is részese ennek a fontos feladatnak. Interjú.

Szente Vajk is erősíti a szakmai jelölőbizottságot

November 29-én ismét díjazzuk a különleges, elismerésre méltó hölgyeket, akiknek munkássága értéket közvetít és példaként szolgálhat mindannyiunk számára. Bár a végső döntés az olvasóké – a szavazni ezen a linken tudsz–, a hét kategória 3-3 jelöltjét egy öttagú szakmai jelölőbizottság választotta ki, köztük Szente Vajk, Jászai Mari-díjas színész, rendező, drámaíró, műsorvezető, érdemes művész, akit inspirációról, sikerről és a sikerhez vezető útról kérdeztünk.

Van olyan személy az életedben, aki inspirációt nyújt számodra a mindennapok során?

Elég kevés példaképpel élem az életemet, de azért különbséget kell tennünk a példakép és aközött, hogy valaki inspirál-e minket vagy nem. Tud inspirálni a színdarabírásban William Shakespeare természetesen, mert bárki, aki színházzal foglalkozik, azt ő inspirálja. Tehát ilyesmijeim vannak, példaképeim talán kevésbé.

Szerinted mi jelenti a siker felé vezető úton a legnagyobb kihívást, nehézséget?

Azt hiszem, hogy az első lépés. Hogy az ember letegye a számítógépes játékot vagy letegye a telefonját, és elkezdje megcsinálni, amit akar.

A teljes beszélgetést az alábbi videóban hallgathatod meg:

Az esemény fő támogatója: Szerencsejáték Zrt.

Az esemény médiatámogatói: TV2 csoport, ATV csoport, Naphíre.hu

Az esemény kiemelt partnere a Nakama&Partners.

A Femcafe.hu ötödik éve jutalmazza azokat az ösztönző női példaképeket, akiknek munkássága, teljesítménye és személyisége példaként szolgálhat a közösségek számára. Idén Pataki Ági, Balázs Béla-díjas filmproducer, egykori fotómodell, valamint Esztergályos Cecília is tagjai annak a szakmai bizottságnak, amely kijelölte, kik indulhatnak az Inspiráló Nők címért.

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Rákkal rossz híreket közölhetnek telefonon. Napi horoszkóp!
Sztárok
Aki viszont szeretne belekóstolni a gasztronómiába, annak kötelező lesz megnéznie ezeket a Lidl videókat, mivel valóban páratlanok.
Lifestyle
Persze először felmerül a nagy kérdés, hogy a pulykatojás egyáltalán ehető-e, és le lehetne-e cserélni a csirketojásokat pulykára?