Sztárok

Eltelt 15 év: így néznek ki napjainkban az Alkonyat szereplői – Van, aki sokkolóan megváltozott mostanra

Emlékszel még az Alkonyatra? A népszerű filmsorozat meghódította az egész világot, a színészeknek pedig hatalmas népszerűséget szerzett; de vajon mennyit változtak az elmúlt több mint 10 évben?

Akkor és most

Hazánkban is óriási népszerűségnek örvend mind a mai napig a 2008-ban debütált, Stephenie Meyer azonos című regényén alapuló Alkonyat (eredeti címen: Twilight), amely Catherine Hardwicke rendezésében és Kristen Stewart, valamint Robert Pattinson főszereplésével került a mozikba. A történet szerint amikor a magának való, különc Bella az apjához kerül egy Forks nevű városkába, váratlan fordulatot vesz az élete, ugyanis megismerkedik a titokzatos Edwarddal, aki egy vámpír. A két fiatal között szenvedélyes kapcsolat alakul ki, ám Edward egyre nehezebben képes féken tartani az ösztöneit, ráadásul a régi ellenségei is felbukkannak. Az alkotás a megjelenése után szinte azonnal berobbant köztudatba, a további regények, valamint az azokat feldolgozó filmek pedig szintén kasszasikerek lettek. Az első rész 15 évvel ezelőtt készült, mi pedig kíváncsiak voltunk, vajon mennyit változtak azóta a főszereplők; galériánkban most megmutatjuk!

Robert Pattinson — Edward Cullen
Kattints a további képekért!

A Csengetett, Mylord? sztárjai közül sokan már korábban is hihetetlenül híresek voltak. A legtöbbjük már csak fentről figyeli, ahogy a magyarok akár századszor is megnéznek egy epizódot, amit már kívülről fújnak, de ugyanúgy nevetnek rajta.

Leadfotó: Franco S. Origlia/Getty Images
Forrás: filmezzunk.hu

Oldalak

Sztárok
Egészség
Te próbáltad már a mazsolás vizet? Nos, sokan még csak nem is hallottak erről a csodaitalról, pedig hihetetlen, milyen hatást gyakorol egészségünkre és egész szervezetünkre nézve!
Sztárok
Noha Vilmos kicsivel mindig is népszerűbb volt öccsénél, Harrynél, van egy bizonyos dolog, ami miatt a trónörökösben lángra gyúlt a féltékenység a sussexi herceg iránt.
Lifestyle
Bár az ecetről sokan úgy gondolják, mindenhol is bevethető, ez egyáltalán nem így van, ugyanis savassága akár komoly és visszafordíthatatlan károkat is okozhat otthonunk berendezési tárgyaiban.