Sztárok

Újabb részlet látott napvilágot Matthew Perry haláláról: vele élt együtt a Jóbarátok sztárja

Matthew Perry nem egyedül tartózkodott Beverly Hills-i házában a végzetes napon: vele volt az a személy, akivel megosztotta otthonát, és aki értesítette a mentőket.

Tragédia

Mint megírtuk, október 28-án, 54 esztendős korában elhunyt Matthew Perry, a Jóbarátok című sorozat egykori közkedvelt sztárja. A jakuzzijában holtan talált színészen – aki korábban nyíltan beszélt függőségéről – nemrég elvégeztek egy gyors toxikológiai vérvizsgálatot, amely szerint Perry nem fogyasztott fentanil- vagy metamfetamintartalmú kábítószert, az elsődleges jelentések szerint pedig halálát fulladás okozta. A tragédia híre az egész világot megrázta, s az azóta napvilágot látott információkból köszönhetően egyre pontosabb képet kapunk arról, mi is történt azon a végzetes napon – nemrég például az is kiderült, az a személy talált rá Perry holttestére, akivel a néhai híresség együtt élt. Részletek a galériában!

Mint ismert, Perryt a pezsgőfürdőjében találták holtan a mentők, akik szívleállásról szóló bejelentést követően érkeztek a sztár Beverly Hills-i otthonába, ahol egyébként nem egyedül élt.
Kattints a további képekért!

Matthew Perryt egy nappal a halála előtt egy jóval fiatalabb nő társaságában látták, aki most először vallott arról, miről beszélgetett a néhai színésszel.

Leadfotó: Kevin Winter/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.