Sztárok

Sosem tartotta fontosnak, hogy beilleszkedjen a családba? Megdöbbentő felvétel szivárgott ki Meghan Markle-ről

A napokban előkerült egy régi felvétel, melynek láttán azonnal felszaladt a brit királyi család rajongóinak szemöldöke. Meghan Markle valójában sosem tisztelte igazán a palota szabályait?

A rajongókat is meglepte

Meghan Markle 2018-ban került a brit királyi család körébe, amikor hivatalosan is összekötötte az életét a jelenlegi brit uralkodó, III. Károly kisebbik fiával, Harry herceggel. Mint ismert, a színésznőből lett hercegné az első pillanattól kezdve nehezen találta a helyét a palota falain belül, állítása szerint azonban ez nem rajta múlt, hanem férje rokonain, akik nem igazán adták meg neki az esélyt arra, hogy kibontakozhasson. A sussexi házaspár végül 2020-ban úgy döntött, királyi kötelezettségeiket hátrahagyva új életet kezdenek az Egyesült Államokban; egyes vélemények szerint ennek oka többek közt az volt, hogy Meghan nem tudott beilleszkedni a szigorú szabályokat diktáló uralkodói famíliába. Nos, egy nemrég napvilágra került felvétel azonban arra enged következtetni, hogy a Briliáns elmék egykori sztárja nem is igazán törekedett arra, hogy megfeleljen a protokoll előírásainak. Részletek a galériában!

Úgy tűnik, Meghan Markle végre rálelt a lelki egyensúlyra azáltal, hogy Harryvel búcsút intettek a monarchiának – annak ellenére is, hogy feltételezések szerint a herceg egyre magányosabbnak érzi magát a tengerentúlon.
Kattints a további képekért!

Tényleg megpecsételődött volna a sussexi hercegi pár házassága? A Vanity Fair egykori szerkesztője nem jósol fényes jövőt nekik.

Leadfotó: Bryan Bedder/Getty Images for Project Healthy Minds

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Több generáció is felnőtt Lucy Maud Montgomery csodálatos könyvein, melyek közül aztán sokból film, vagy éppen sorozat is készült. Ilyen volt az Anne a Zöld Oromból is, mely éveken éveken át tárta...
Utazás
A feladvány egyáltalán nem komplikált, a versenyzők többségének mégis feladja a leckét. Te megbirkózol vele?
Fashion&Beauty
Az Oscar-díjas amerikai színésznőt a közelmúltban meg is vádolták azon a címen, hogy szépészeti beavatkozásnak vetette alá magát. Lawrence most maga vetett véget a találgatásoknak.