Sztárok

Inspiráló Nők 2023 – Esztergályos Cecília: „A sikerhez az kell, hogy kiengedjék az embert a színpadra”

Idén Esztergályos Cecília is az Inspiráló Nők jelölőbizottságának tagja, így ő is részt vett az egyes kategóriák 3-3 döntősének kiválasztásában, ami nem meglepő, hiszen a színésznő szakmaisága, életútja és karrierje vitathatatlanul értékteremtő.

Esztergályos Cecília elárulta, szerinte mi a legnagyobb nehézség a siker felé vezető úton

Mint ahogyan arról korábban már mi is beszámoltunk, a Femcafe.hu november 29-én ismét díjazza a különleges, elismerésre méltó hölgyeket, akiknek a munkássága értéket közvetít és példaként szolgálhat mindannyiunk számára. A hét kategória 3-3 jelöltjét egy öttagú, szakmai jelölőbizottság választotta ki, melynek Pataki Ági, Drávucz Rita, Sajószegi Veronika és Szente Vajk mellett tagja még Esztergályos Cecília, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, táncművész, érdemes és kiváló művész, valamint a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja. A színművésszel sikerről és inspirációról beszélgettünk, Esztergályos Cecília például elárulta azt is, mikor érezte először, hogy sikeres a saját szakmájában: „Amikor kimentem a színpadra, és az megmondom mikor volt, 1951-ben a Diótörőben játszottam először az Állami Balettintézetben. Imádtam és imádom a színpadot, imádom az operát, imádom a zenét, és mindent, ami többletet és többet ad az embernek. A sikerhez az kell, hogy kiengedjék az embert, engem a színpadra, mert otthon én hiába vagyok nagyon tehetséges mondjuk, hogy ha csak otthon vagyok. De hogy ha kiengednek a színpadra, akkor sok örömet tudok szerezni a nézőknek”. A teljes beszélgetést az alábbi videóra kattintva hallgathatod meg:

Az esemény fő támogatója: Szerencsejáték Zrt.

Az esemény médiatámogatói: TV2 csoport, ATV csoport, Naphíre.hu

Az esemény kiemelt partnere a Nakama&Partners.

Az Inspiráló Nők jelölőbizottságába 2023-ban is olyan meghatározó hazai egyéniségeket választottunk, akik az élet minden területén bizonyítottak, teljesítményük pedig sokak számára példaértékű. Idén Szente Vajk is részese ennek a fontos feladatnak. Interjú.

Leadfotó: Femcafe.hu

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Csisztu Zsuzsa egy különleges estén van túl. Meg is mutatta a rajongóknak, hogy milyen csodálatosan nézett ki.
Sztárok
Tudvalevő, hogy Meghan Markle színésznőként kereste a kenyerét, mielőtt 2018-ban összeházasodott volna Harry sussexi herceggel. Az esküvőre Rick Hoffman, Meghan egykori színészkollégája is hivatalos...
Sztárok
A 31 éves modell nemrég részletekbe menően elevenítette fel a megrendítő esetet.