Sztárok

16 évesen vetett véget életének a gyönyörű színésznő: fényes jövő állt előtte, váratlan és érthetetlen halála mindenkit sokkolt

Mya-Lecia Naylort a legtöbben a Felhőatlasz című filmből ismerték, ahol a gyereksztár olyan hírességek oldalán játszhatott, mint Tom Hanks és Halle Berry. Mya-Lecia kivételes tehetség volt, élete pedig banális okok miatt érhetett véget…

Édesanyja talált rá holtan

Az angol színésznő, a meseszép Mya-Lecia Naylor 2002 november 6-án látta meg a napvilágot, és hamar kiderült, hogy elképesztő tehetsége van a színészkedést illetően. Már kétévesen feltűnt a televíziók képernyőjén, és a színészet mellett a modellkedésben és a zenében is kipróbálta magát. Naylor azonban átütő sikerre akkor tett szert, amikor a Felhőatlasz című filmben szerepelt Tom Hanks és Halle Berry oldalán, de játszott még a The Witcher, a Millie Inbetween, valamint a Pusszantlak, drágám! című alkotásokban is. Karrierjét hirtelen és szomorú halála törte derékba 2019 áprilisában, amikor is a színésznő teljesen váratlanul öngyilkosságot követett el.

2019. április 7-én reggel Naylort édesanyja találta holtan a gyereksztár szobájában – mint kiderült, Mya-Lecia felakasztotta magát, öngyilkosságának oka pedig egészen érthetetlen volt.
Kattints a további képekért!

Matthew Perry nem egyedül tartózkodott Beverly Hills-i házában a végzetes napon: vele volt az a személy, akivel megosztotta otthonát, és aki értesítette a mentőket.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Rákkal rossz híreket közölhetnek telefonon. Napi horoszkóp!
Sztárok
Aki viszont szeretne belekóstolni a gasztronómiába, annak kötelező lesz megnéznie ezeket a Lidl videókat, mivel valóban páratlanok.
Lifestyle
Persze először felmerül a nagy kérdés, hogy a pulykatojás egyáltalán ehető-e, és le lehetne-e cserélni a csirketojásokat pulykára?