Lifestyle

Ötödik alkalommal díjazza az Inspiráló Nőket a Femcafe.hu

November 29-én ismét díjazza az elismerésre méltó teljesítményeket a Femcafe.hu. A piac meghatározó női portálja 2018 óta adja át az olvasói által megszavazott díjakat azoknak a nőknek, akiknek munkássága értéket közvetít és példaként szolgálhat mindannyiunk számára.

Ötödik alkalommal rendezi meg a Femcafe.hu az Inspiráló Nők Estjét. A nagyszabású, ünnepélyes díjátadó gálát 2023. november 29-én tartják, ahol hét kategóriában adnak át elismeréseket. Az egyes kategóriák 3-3 döntősét ezúttal is a szakmai jelölőbizottság választja ki. Ahogy az már ismert, a grémium minden évben megújul, ám egyvalami nem változik: szakmaiságuk, életútjuk, karrierjük vitathatatlanul értékteremtő. A jelölőbizottság tagjai ebben az évben: Esztergályos Cecília, Kossuth-és Jászai Mari-díjas színésznő, táncművész, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja. Pataki Ági, Balázs Béla-díjas filmproducer, egykori fotómodell, manöken. Drávucz Rita, világ- és Európa-bajnok magyar vízilabdázó, olimpikon. Szente Vajk, Jászai Mari-díjas színész, rendező, drámaíró, műsorvezető, érdemes művész. Végül, de nem utolsó sorban Sajószegi Veronika, a Femcafe.hu főszerkesztője.

- Hatalmas öröm, hogy immár fél évtizede adhatjuk át az Inspiráló Nők Díját, hiszen célunk volt, hogy a gálával hagyományt teremtsünk. Női portálként fontos küldetésünknek tartjuk, hogy egész évben kutassuk és megismertessük olvasóinkkal azokat a lelkesítő női történeteket, amelyekből mind erőt meríthetünk. Úgy gondoljuk, elengedhetetlen, hogy a jelöltek visszajelzést kapjanak azzal kapcsolatban, hogy a társadalom értékeli áldozatos, értékteremtő munkájukat, a gála pedig alkalmat ad arra, hogy a hétköznapokból kiszakadva kizárólag rájuk figyeljünk és őket ünnepeljük. Olvasóink nemcsak az Inspiráló Nők Díja jelöltjei révén ismerhetnek meg fantasztikus életutakat és motiváló teljesítményeket, hiszen a jelölőbizottságba is évről évre olyan kivételes tehetségű szakemberek fogadják el a felkérésünket, akiknek életútja, pályája elismerésre méltó.

Az egyes kategóriák jelöltjeit a Femcafe.hu a következő hetekben részletesen is bemutatja, segítséget nyújtva az olvasóknak a döntésben. Szavazni október 24-től lehet a Femcafe.hu oldalon. A november 29-i gálaesten tévéfelvétel is készül, melyet a TV2 Csoport tűz majd műsorára.

A kategóriák, amelyeknek jelöltjeire az olvasók szavazhatnak majd:

1. A LEGINSPIRÁLÓBB DESIGNER 2023

2. A LEGINSPIRÁLÓBB GASZTRONÓMIAI TELJESÍTMÉNY 2023

3. A LEGINSPIRÁLÓBB HÉTKÖZNAPI HŐS 2023

4. A LEGINSPIRÁLÓBB FIATAL TEHETSÉG 2023

5. A LEGINSPIRÁLÓBB IFJÚ SPORTOLÓ 2023

6. A LEGINSPIRÁLÓBB CIVIL TELJESÍTMÉNY 2023

7. A LEGINSPIRÁLÓBB VÉLEMÉNYVEZÉR 2023

Az esemény fő támogatója: Szerencsejáték Zrt.

Az esemény médiatámogatói: TV2 csoport, ATV csoport, Naphíre.hu

Az esemény kiemelt partnere a Nakama&Partners

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Dean Cain a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai című tévésorozatban öltötte magára a legendás szuperhős vörös palástját és testhezálló kék ruháját. Azóta persze több évtized eltelt, és Cain is...
Sztárok
A bulvármédia korábban azt sugallta, hogy a népszerű műsorvezetők a színfalak mögött szűkölve utálják egymást, de vajon van egyáltalán valóságalapja ennek a merész feltételezésnek?
Lifestyle