Sztárok

Közeleg az ő ideje? Így készül Katalin hercegné arra, hogy átvegye Kamilla helyét a trónon

II. Erzsébet hivatalosan Károly fejére került korona, Kamilla pedig királyné lett, előbb-utóbb azonban Vilmos és Katalin kerülnek majd a trónra, amire a walesi hercegné már nagyon készül.

Árulkodó jel

Katalin hercegné rajongók millióit tudhatja magáénak: a brit trónörökös feleségét világszerte mindenhol imádják, amiben nincsen semmi meglepő, hiszen közvetlenségével, bájosságával, eleganciájával, valamint kedvességével pillanatok alatt képes bárkit az ujja köré csavarni. Amikor férje oldalán egy napon ő lesz az Egyesült Királyság élén, népszerűsége még tovább fog nőni, amire ő maga bizonyára már régóta készül – ezzel kapcsolatban konkrét bizonyítékokat is fel lehet mutatni, a hercegné ugyanis látszik, hogy a közelmúltban drasztikus változáson ment át, mind a stílusát, mind a viselkedését tekintve. Részletek a galériában!

A királynő halála számos változást eredményezett a palotában, így például Katalin hercegné titulusa is megváltozott. „Számára óriási pillanat volt, hogy walesi hercegnővé vált. Vilmoshoz hasonlóan azonban kihangsúlyozta, hogy bár nagyra értékeli a címmel járó történelmet és hagyományt, a maga útját akarja egyengetni, ahogyan Cambridge hercegnőjeként tette” – nyilatkozta egy, a brit királyi családhoz közel álló informátor.
Kattints a további képekért!

Wales hercegnéje 41 esztendősen is csúcsformában van. Tökéletes vonalait nem csupán kiváló génjeinek és szigorú étrendjének köszönheti.

Leadfotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images
Forrás: Mirror

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Több generáció is felnőtt Lucy Maud Montgomery csodálatos könyvein, melyek közül aztán sokból film, vagy éppen sorozat is készült. Ilyen volt az Anne a Zöld Oromból is, mely éveken éveken át tárta...
Utazás
A feladvány egyáltalán nem komplikált, a versenyzők többségének mégis feladja a leckét. Te megbirkózol vele?
Fashion&Beauty
Az Oscar-díjas amerikai színésznőt a közelmúltban meg is vádolták azon a címen, hogy szépészeti beavatkozásnak vetette alá magát. Lawrence most maga vetett véget a találgatásoknak.