Sztárok

Újabb magyar híresség mondott őszinte véleményt Azahriah-ról: ezt gondolja valójában a fiatal előadóról az énekes

Soltész Rezső sosem gondolta volna, hogy valaha szerepet kap a Valami Amerika sorozatban. Arra pedig végképp nem számított, hogy a sorozatban Azahriah-t zsűrizheti majd.

Nagyon örült a felkérésnek

Először szerepel sorozatban Soltész Rezső, aki saját magát alakítja a Valami Amerika sorozat zsűritagjaként. Az előadó nagyon örült Herendi Gábor felkérésének. „Nagyon örültem, amikor Herendi Gábor felhívott. Korábban már dolgoztunk együtt, ő rendezte a ’Nézd az élet jó oldalát’ című klipemet, a lányom pedig a rendező asszisztense. Örömmel süppedtem bele ebbe a szerepe, de kicsit izgultam” – mondta a Reggeliben Soltész Rezső, aki nagyon örült, hogy a sorozatban a szintén magát alakító Azahriah-val találkozhatott. Nemrég azt is elárulta, mi a véleménye a fiatal előadóról.

Cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
George és Amal Clooney élete nem is lehetne pazarabb: korunk legnépszerűbb sztárpárja jelenleg lenyűgöző, 18. századi kastélyában piheni ki a fáradalmait a franciaországi Brignoles faluban.
Sztárok
Lábas Viki annak idején a gitárosuk biztatására énekelte fel az Eső című slágert, amely tíz éve a nagyközönség egyik kedvenc dala; az énekesnő nemrég egy meglepő titokról rántotta le a leplet a...
Lifestyle
Már a bejelentés során kiderültek olyan részletek, melyek sokkolták az állatvédőket. A helyszínen aztán jött az igazi megpróbáltatás.