Sztárok

Kitálalt a szakértő: Meghan hamarosan eltaszítja magától a magányba beleroppanó Harry-t, mert már nincs szüksége rá

Tényleg megpecsételődött volna a sussexi hercegi pár házassága? A Vanity Fair egykori szerkesztője nem jósol fényes jövőt nekik.

Vihar a paradicsomban?

Az utóbbi hónapokban egyre többen rebesgetik, hogy helyrehozhatatlanul megromlott Harry sussexi herceg és felesége, Meghan Markle házassága. Jóllehet 2020-ban remek ötletnek tűnt a Megxit, a jelek szerint Harry-nek mégsem jött be annyira a tengerentúli élet. Mostanában azt beszélik, hogy III. Károly király gyermeke reménytelenül magányos az Újvilágban, és erről részben felesége, Meghan tehet, aki egyes feltételezések szerint nem is táplál mély érzéseket Sussex hercege iránt, inkább kiaknázta annak befolyását, hírnevét és vagyonát, hogy felépíthesse (pontosabban újraépíthesse) tengerentúli karrierjét. Nehéz lenne megmondani, mi igaz a Harryék házasságának megrendüléséről szóló pletykákból, mindenesetre a téma kapcsán most megszólalt a királyi család szakértője, a kanadai újságíró, Graydon Carter, aki egy időben a Vanity Fair szerkesztőjeként is tevékenykedett. Carter szerint Harryék házassága voltaképpen halálra van ítélve.

Carter szerint Meghan már megkapta Harrytől, amire vágyott (vagyis hírnevet, vagyont és karriert az amerikai szórakoztatóiparban), így már nincs is szüksége a férjére - írja a Mirror.
Kattints a további képekért!

Noha még mindig nagyon szeretik egymást, úgy tűnik, Harry és Meghan kapcsolata elérkezett a mélypontra – a szakértők szerint a sussexiek bizonyos tekintetben maguknak és a házasságuknak is kifejezetten ártottak azzal, amikor annak idején hátat fordítottak a monarchiának.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.