Sztárok

Megmutatta meztelen felsőtestét Chuck Norris: a 83 éves akciósztár pont úgy öregszik, mint bárki más – Fotók

A Walker, a texasi kopó korábbi főszereplője nyolcvanon felül is aktív a közösségi médiában. Noha tekintete ugyanolyan szikár és kemény, mint hajdanán, a külseje látványosan megváltozott.

Eltűnt a rivaldafényből

A nagyközönség az utóbbi években nemigen hallhatott a legendás amerikai akciósztár, Chuck Norris felől. Az Ütközetben eltűnt és a Tomboló terror című kultuszfilmek 83 éves színésze legutóbb akkor került a figyelem középpontjába, amikor egy röpke epizód erejéig feltűnt a Feláldozhatók című film második részében (2012), hogy olyan nagynevű kollégái mellett domboríthasson, mint a főszerepet alakító Slyvester Stallone, Jason Statham, Jean-Claude Van Damme, az azóta a mesterségétől visszavonult Bruce Willis vagy az évek óta rákkal küzdő Dolph Lundgren. Ennek viszont már 11 éve, Norris pedig azóta sem volt hajlandó visszatérni sem az ezüstvászonra, sem pedig a kisképernyőre. (Ha csak nem számítjuk azokat az egy-egy epizódra szóló cameókat, melyeket néhány tévés produkció kedvéért vállalt el.) Pedig a jó öreg Chuck most is aktív a közösségi médiában: nemrég fedetlen felsőtestét is megmutatta rajongóinak. Lapozz, a cikk a galériában folytatódik!

Chuck 22 éve, 61 esztendősen vette feleségül jelenlegi szerelmét, Gena-t.
Kattints a további képekért!

A 64 éves amerikai színész - aki a már említett Herkules mellett számos más tévésorozatban is fontos szerepet játszott - évtizedekkel ezelőtt eltűnt a magyar tévénézők szeme elől. Ledöbbensz, ha meglátod, hogy fest napjainkban Kevin Sorbo.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Bár sokan nem veszik észre és igencsak félvállról veszik a jelenséget, a kemény víz otthonunkban bizony igencsak sok negatív következménnyel járhat.
Sztárok
A huszadik század egyik kiemelkedő, halála után is rendkívül népszerű magyar színésze volt Gózon Gyula, akinek szakmai sikerekben gazdag életét számos trauma árnyékolta be.
Sztárok
A Duna tudományos-ismeretterjesztő műsorában, a Deltában mostantól egy, a mesterséges intelligencia segítségével kreált műsorvezetőt láthatnak a nézők. Kudlik Júlia kemény bírálatot intézett Bíró...