Sztárok

Minden remény elveszett: felesége tragikus hírt közölt a nagybeteg Bruce Willisről, rajongók millióinak szemébe szökött könny

A hollywoodi filmcsillag tavaly közölte a nyilvánossággal, hogy egyre romló egészségi állapota miatt visszavonul a színészettől. Felesége, Emma Heming Willis nemrég szomorú bejelentést tett a Die Hard egykori főszereplőjéről.

Egyre súlyosabb az állapota

A nyolcvanas-kilencvenes évek egyik meghatározó amerikai filmszínésze, Bruce Willis még 2022-ben jelentette be, hogy egyre romló egészségi állapota miatt visszavonul a mesterségétől. Akkor a híresség családja hivatalos indoklásként az afázia nevű betegséget jelölte meg, később azonban kiderült, hogy a Die Hard-filmek főszereplője frototemporális demenciában szenved. A 68 éves világsztár persze nem tűnt el teljesen a szemünk elől: családja az Instagramon és más közösségi platformokon gyakran oszt meg olyan fénykép- és videófelvételeket, melyeken a súlyos beteg Willis is szerepel. A nagyközönség egyik kedvenc akciósztárjának állapotáról most felesége, Emma Heming Willis osztott meg egy újabb tragikus részletet. Lapozz, a cikk a galériában folytatódik!

"Amikor a demencia világában élsz, tudod, hogy a lehetőségek szűkösek" - fogalmazott nemrég Emma Heming Willis, ezzel is egyértelműsítve, amit titkon talán sok rajongó tudott: férje betegségére az orvostudomány jelenlegi állása szerint nincs gyógymód.
Kattints a további képekért!

A Beatles legendás zenésze felesége halálos ágyán még egyszer utoljára édes szavakat suttogott beteg neje fülébe.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Tina már egy ideje fontolgatta ezeket a beavatkozásokat, azonban sokáig tartott tőle, most viszont bevállalta.
Lifestyle
Legjobb barátodnak is felteheted ezt az egyszerű, de annál trükkösebb kérdést, amiből könnyedén kiderítheted, vajon mennyire ismernek jól téged a hozzád legközelebb állók.
Egészség
Ha nem szeretnéd már idejekorán hajfesték segítségével elfedni ősz hajszálaidat, hanem inkább egy természetes módszert próbálnál ki, ami lelassítja az őszülést, akkor jó helyen jársz, ugyanis...